Nieuws  
 

Chauffeurstelefoon - een gespecialiseerde aanbieder van chauffeursdiensten voor zakelijk vervoer en bijeenkomsten -  biedt klanten een kosteloze unieke no-claim verzekering.
De omvang van de verzekeringsdekking is als volgt:
Onze chauffeurs zijn getraind om veilig en comfortabel te rijden. Helaas is het in hedendaagse verkeer niet uit te sluiten, dat er niets kan gebeuren. Ook voor onze ervaren chauffeur zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij de meeste chauffeursbedrijven gaat dit ten koste van uw eigen no-claim verzekering.
Wij hebben dit voor onze cliënten verzekerd. De verzekering is geldig in de gehele Benelux en Duitsland. Iedere opdracht bij de Chauffeurstelefoon is zonder bijbetaling verzekerd voor uw eigen risico en no-claimverlies tot maximaal € 25.000 over een periode van drie jaren bij eventuele schade aan uw auto. Een eventuele terugval in Bonusmalus-korting wordt door onze verzekering vergoedt. Ook uw persoonlijke eigendommen zijn gedurende de uitvoering van de opdracht verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Wij regelen ook voor u de complete afhandeling. Het maakt in deze niet uit welke van onze chauffeursdiensten uw gebruik maakt. Of dit nu van een student chauffeur, privechauffeur of BOB chauffeur is, het geldt voor al onze chauffeurs.
Voorwaarden:
Deze verzekering geeft geen recht op vergoeding van schade als die door enig andere verzekering is gedekt, of gedekt zou zijn indien de onderhavige verzekering niet bestond.
De opdrachtgever is ten allen tijden verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA + inzittende verzekering, conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen. De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de hele duur van de overeenkomst in stand te houden. De bovenstaande verzekering is van toepassing op elke reservering, waarbij u gebruik maakt van de diensten van de Chauffeurstelefoon.

Plaats op:
Datum: 26 mei 2007
Bron: Chauffeurstelefoon
Gerelateerde artikelen  
16-11-2012 Nieuws 1 op 3 zakenreizigers zonder verzekering op reis
02-05-2008 Nieuws TDC Chauffeursdiensten viert 10-jarig bestaan met jubileumactie voor nieuwe …
21-08-2013 Nieuws Kwart Nederlandse reizigers sluit vliegticketgarantie af
19-04-2007 Redactie Voorfinancierings- en Garantiefonds (VGF)
18-03-2009 Nieuws Bril nummer 1 in winter schade top 10
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.