Nieuws  
 

Weten hoteleigenaren en -managers eigenlijk wel wat de gast echt wil?
Het Horecava Hoteldebat 2007 draait om ‘gastologie’: gastbeleving als bedrijfsstrategie. In een verrassende, gastvrije setting worden hoteliers uitgedaagd om in de spiegel te kijken. Het Horecava Hoteldebat vindt plaats op dinsdag 9 januari 2007 (10.00-12.30 uur).

 

De ‘service-economie’ is uit, de belevingseconomie is in. Hoe gaan hoteliers daarmee om? Werken ze constructief aan ‘belevingsbeleid’ of alleen wanneer het hen uitkomt? Tijdens het Hoteldebat discussiëren de deelnemers intensief over ‘gastologie’: het inzetten van gastbeleving als strategie om het gewenste imago waar te maken en het rendement te verhogen.

 

Tanja Schilthuizen van Improve Hospitality Trainingen leidt het Horecava Hoteldebat.
Haar mening over ‘gastologie’: “Weet een hotelier wel welke totaalbeleving hij zijn gast wil meegeven? En als dat op hotelniveau al helder is, heeft hij dan nagedacht over wie de regisseur is van deze totaalbeleving? Hoteliers verwarren het geven van goede service te vaak met het managen van gastervaringen. Gasten zien als marketing-instrument en daar ook daadwerkelijk beleid van maken; daar gaat het om!”. Gastsprekers zijn Hans Kennedie (algemeen directeur Golden Tulip Hotels) en Iens Boswijk (restaurantsite www.iens.nl) op.

 

Het Hoteldebat 2007 is een initiatief van de Horecava en de sector Hotels van Koninklijk Horeca Nederland. Het evenement wordt ondersteund door Misset Horeca, HSMAI en Lagroup. Doelgroep zijn hoteldirecties en leidinggevenden binnen hotels, bijvoorbeeld op het gebied van Sales en Food & Beverage.

Plaats op:
Datum: 9 januari 2007
Gerelateerde artikelen  
06-07-2006 Nieuws MCCM Meeting Management van start als PCO
17-02-2007 Nieuws MPI & American Express: Onderzoek voorspelt stijging in congressen en vergaderingen …
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
09-01-2007 Nieuws MPI NL Conference biedt keur aan sprekers
30-01-2007 Nieuws Wierden wil bij A35 hotel met congresfaciliteiten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.