Nieuws  

Naar aanleiding van de resultaten van een herinspectie is Amsterdam Rai gestegen in de nationale congres- en vergaderclassificatie en zijn zij in het bezit van het maximum aantal van 5 vergaderhamers. Amsterdam Rai is, in zijn categorie, een topproduct voor congresseren. De uitstraling voor zo een groot congrescentrum is heel goed, aldus de inspecteur.

Vier nieuwe deelnemers
In de afgelopen periode zijn tevens vier accommodaties aan een inspectie onderworpen, waarna zij opgenomen konden worden in de nationale congres- en vergaderclassificatie:

In de categorie 3 vergaderhamers

Badhotel Renesse
De combinatie van inspanning en ontspanning in het comfortabele hotel, is de garantie voor een geslaagde bijeenkomst buiten de deur. Zo biedt het hotel alle mogelijke vergaderfaciliteiten. Het gastvrije personeel zorgt voor de persoonlijke details. Ruimte, vrijheid en professionaliteit, zo dicht bij de Randstad en Antwerpen. Wie kiest voor een klassiek ingerichte, representatieve vergaderruimte bezoekt Villa Westerduin (ligt direct naast het hotel)

In de categorie 4 vergaderhamers

Landgoed De Holtweijde te Lattrop
Alle vergaderruimtes staan in directe verbinding met het Twentse landschap, waardoor de ruimtes heerlijk licht zijn en het uitzicht adembenemend! De exclusieve voorzieningen, de rust en stilte én de persoonlijke aandacht  tijdens uw sessie staan garant voor Hoog Rendement Vergaderen ®!

Amrâth Hotel Brabant Breda
Amrâth Hotel Brabant heeft maar liefst dertien zalen met een totale capaciteit van duizend personen. U kunt hier dus niet alleen vergaderingen, presentaties en trainingen organiseren, maar ook grote congressen of bedrijfsfeesten. De mooie ligging van het hotel aan de rand van het historische centrum maakt deze locatie extra aantrekkelijk.

Zaantheater te Zaandam
Het Zaantheater is een zeer geschikte locatie voor congressen en bedrijfspresentaties. Het is geen doorsnee conferentie-oord, maar een inspirerende omgeving met een warme, gastvrije uitstraling. De theatrale sfeer in het gebouw en vooral in de theaterzalen zorgt voor een bijzondere setting van uw congres of presentatie.

De nationale congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Hiermee wordt herkenbaarheid voor organisatoren en boekers geboden.
Het register telt momenteel meer dan 100 accommodaties.
 
Voor meer informatie: www.vergaderhamer.nl

Plaats op:
Datum: 29 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
21-07-2009 Nieuws Vijf accommodaties van Amr‚th opgenomen in nationale congres- en vergaderclassificatie …
16-12-2009 Nieuws Vergaderhamers voor Landgoed Beukenrode en Landgoed De Rosep
06-06-2009 Nieuws NH Leeuwenhorst behaalt maximale 5 hamers in congres- en vergaderclassificatie …
12-09-2012 Nieuws Vergaderhamers uitgereikt aan 6 accommodaties, ook in BelgiŽ
31-01-2008 Nieuws Zes nieuwe accommodaties geclassificeerd!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,83 seconden.