Nieuws  
 

De Royalton Lounge, een nieuw initiatief van Select Catering en Spirit Hosting & Promotions is deze week officieel gelanceerd. De Royalton Lounge is een unieke trailer, compleet verbouwd tot luxe lounge met horecavoorzieningen. De lancering vond plaats op het terrein van restaurant de Bokkedoorns in Overveen waar chef-kok Lucas Rive een uitgebreide walking lunch vanuit de trailer verzorgde.

Vergaderen op elke locatie
De Royalton Lounge is een exclusief concept. Het biedt een nieuwe en unieke mobiele vorm van gastvrijheid die op elke gewenste locatie kan worden ingezet, zelfs midden in de natuur. De trailer is uitgerust en ingericht voor verschillende doeleinden en biedt een passende ambiance voor het ontvangen van gasten voor bijvoorbeeld vergaderingen, team building bijeenkomsten en diners tot 30 personen en recepties tot 50 personen. Ook worden exclusieve  kook- en wijnclinics aangeboden in samenwerking met De Bokkedoorns. Daarnaast is de trailer te gebruiken als VIP-ruimte om gasten te ontvangen of als een comfortabele ontspanningsruimte voor artiesten tijdens buiten concerten.


Royalton1Royalton2

Tom Jongen staat bekend als een innovatieve hospitality ondernemer die voor zijn gasten alleen het beste goed genoeg vindt. Zo ontwikkelde hij eerder - samen met enkele van Nederlandse beste chef  koks - al concepten als Fast & Fresh en Kitchen Performance. Zijn kwaliteitsgevoel maakt ook dat de Royalton Lounge van alle gemakken voorzien is met onder andere verwarming, ingebouwde keuken, airconditioning, eigen  stroomvoorziening en audio- en video-apparatuur. De Royalton Lounge is daarmee zowel in de zomer als in de winter inzetbaar.

"Wij hebben gemerkt dat er bij bedrijven en organisaties in het hele land een grote vraag is naar unieke locaties voor bijvoorbeeld vergaderingen, lunches en diners. In veel gevallen is de perfecte gelegenheid of de geschikte ruimte niet naast de deur. Wij komen met onze trailer op elke gewenste plek en bieden daarnaast service op maat." aldus Tom Jongen, directeur van Select Catering.

Voor meer informatie: www.royaltonlounge.nl

Plaats op:
Datum: 27 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
04-04-2009 Nieuws Vergaderruimtes van NS Hispeed te boeken via Acco.nl
12-04-2008 Nieuws Nieuwe NS Hispeed lounge op Schiphol geopend
20-06-2008 Nieuws Privium vanaf oktober met eigen lounge op Schiphol
23-04-2011 Nieuws Crowne Plaza test nieuwe creatieve meeting ruimtes voor de zakelijke gasten
25-09-2012 Nieuws Landal neemt Hof van Saksen over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.