Nieuws  
 

Elke twee weken het nieuws over accommodaties overzichtelijk bij elkaar: Novotel Eindhoven volledig gerenoveerd - Park Hotel Amsterdam gaat samenwerking aan met Warwick Hotels - Landgoed Huize Bergen te Vught in originele staat hersteld - Hotel Pulitzer in de top 500 beste hotels ter wereld


Novotel Eindhoven volledig gerenoveerd

Na een maandenlange periode van hard werken is het Novotel Eindhoven klaar met de renovatie. De nieuwe ruimopgezette lobby biedt alle gelegenheid voor werkoverleg of een gezellig drankje. Op diverse plaatsen in het hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van ADSL-verbindingen. In de lobby is tevens een IMac kosteloos beschikbaar. Bovendien bevat de nieuwe lobby een breakout area: een ruimte voor een hapje of een drankje tijdens pauzes in zakelijke besprekingen.

Novotel Eindhoven 1Novotel Eindhoven 2

Ook het restaurant heeft een fikse metamorfose ondergaan. Novotel staat voor ‘Good', ‘Simple' en ‘Pleasure'; dit is terug te vinden in de producten en services in het vernieuwde restaurant. De gerechten worden geserveerd in een moderne en warme ambiance. Gasten die de F&B-faciliteiten gebruiken, kunnen zelf bepalen waar ze deze nuttigen: ‘freedom of choice', bijvoorbeeld in de bar, het restaurant, de lobby of aan één van de tv-dinertafels. Tijdens de zomermaanden kunnen gasten gebruikmaken van het ruime buitenterras. Met uitzicht op de bossen en het zwembad is dit een ideale omgeving om even te ontspannen.

Novotel Eindhoven beschikt over negen zalen van verschillende grootte, zodat bijeenkomsten altijd in een passende ruimte kunnen worden geplaatst. Het resultaat van alle inspanningen is dat de gehele begane grond een moderne, innovatieve en tijdloze uitstraling heeft gekregen, aldus General Manager Marieke Lamberts. "De nieuwe inrichting is strak, maar tegelijkertijd warm en sfeervol. Dat komt onder andere door het kleurgebruik en de materiaalkeuze."


Park Hotel Amsterdam gaat samenwerking aan met Warwick Hotels

Het Park Hotel sloot zich onlangs aan bij Warwick Hotels. Voor het Park Hotel betekent dit internationale versterking op het gebied van Sales en Marketing en voor Warwick is de aansluiting een mooie aanvulling op het netwerk van toonaangevende hotels die allen gevestigd zijn in belangrijke steden.

Het in 2008 gerenoveerde Park Hotel Amsterdam gevestigd aan de Stadhouderskade heeft met zijn nieuwe design inrichting en restaurant MOMO in korte tijd veel credits opgebouwd. Om deze reden sluit het hotel goed aan bij Warwick, dat op zoek was naar uitbreiding. Het Park Hotel en de locatie passen goed bij de kwaliteit die Warwick garandeert. De samenwerking vergemakkelijkt de positionering van het Park Hotel zowel op Europees als internationaal niveau.

Bram van der Hoek, General Manager van Park Hotel, is blij deze deal te hebben kunnen sluiten met Warwick : "De Warwick Hotels hebben allen een bijzondere uitstraling en zijn van hoge klasse. Park Hotel en Warwick Hotels matchen erg goed als het gaat om stijl en service. Hiermee kunnen wij onze eigen positie versterken en we zijn voor Warwick ook zeker een mooie aanvulling vanwege de perfecte geografische positie".

Warwick is een kwalitatief sterke groep met inmiddels 41 aangesloten hotels verspreid over meerdere continenten. Zo bevinden zich bekende en unieke hotels in Londen, Parijs en Brussel, maar ook in New York, Fiji en Bangkok. Warwick heeft 9 saleskantoren in o.a. Londen, Parijs en New York. Elk jaar participeren ze in de belangrijke tradeshows.


Landgoed Huize Bergen te Vught in originele staat hersteld

Na weken van verbouwingen is Landgoed Huize Bergen in Vught in originele staat hersteld.  Het conferentiehotel heeft de vertrekken in de villa uit 1916 teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Hierbij kwamen talrijke originele elementen tevoorschijn zoals wandbespanning, lambriseringen en Delfts blauwe tegeltjes. Onder andere met hulp van de Monumentenwacht en nazaten van de vroegere eigenaars is de sfeer van weleer teruggebracht. Ook aanpassingen aan de hedendaagse wensen zijn doorgevoerd. De lift is gereed en een airconditioning is aangebracht.

Conferentiehotel
Het landgoed doet dienst als conferentiehotel en ligt aan de A2 bij 's-Hertogenbosch. In totaal bevinden zich hier 18 vergaderzalen en 79 kamers, waarvan 1 bruidssuite. Sinds 2008 is het bovendien aangemerkt als officiële trouwlocatie voor de gemeente Vught. De combinatie van historisch erfgoed, het comfort, de uitstekende keuken, de gemoedelijkheid en de overnachtingsmogelijkheden maken een verblijf tot een ware gebeurtenis.

Geschiedenis
Het hoofdgebouw van Landgoed Huize Bergen werd in 1916 gebouwd in opdracht van de familie Van Beuningen-Fentener van Vlissingen. De schitterende tuin van 7,5 ha werd al in de 19de eeuw aangelegd door tuinarchitect Springer.

De bewoners van het hoofdgebouw, Willem en Charlotte van Beuningen-Fentener van Vlissingen waren zeer maatschappelijk betrokken. Ze droegen bij aan de restauratie en inrichting van het huidige raadhuis van Vught en lieten de witte huizen met de groene daken bouwen voor de arbeiders van Vught.

Maatschappelijke bestemming
Na de dood van haar echtgenoot besloot Charlotte van Beuningen Huize Bergen te verkopen. Voorwaarde was dat het landgoed een maatschappelijke bestemming zou houden. En die heeft het nog steeds. Anno 2009 is het landgoed in handen van de Joannes Bosco Stichting. De opbrengst van Landgoed Huize Bergen gaat via deze stichting naar ideële doelen.
Bron: Acco.nl


Hotel Pulitzer in de top 500 beste hotels ter wereld

Het authentieke Hotel Pulitzer aan de Prinsengracht in Amsterdam is, in de januari 2009 uitgave, door het Amerikaanse vakblad Travel & Leisure opgenomen in de jaarlijkse top 500 van beste hotels in de wereld. Het hotel is de op vier na hoogste binnenkomer op de lijst met haar nummer 74 en heeft als rapportcijfer een 8,7 toegekend gekregen. Het hotel is vooral geroemd om haar unieke samenstelling van 25 grachtenpanden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hotel Pulitzer is hiermee het enige Amsterdamse hotel dat in deze top 500 voorkomt.

 

 

Plaats op:
Datum: 18 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
04-11-2007 Nieuws Landgoed Huize Bergen houdt Open Dag
16-04-2009 Nieuws Accommodatienieuws 8 - april 2009
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
28-12-2006 Nieuws Het historische Victoria Hotel Amsterdam heeft een nieuwe naam gekregen
06-06-2009 Nieuws Grand Hotel Amrath op één in ranglijst beste hotels van Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.