Nieuws  
 

Het Nieuwe Werk Promotions BV is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het Britse bedrijf Mayfield Media Strategies (MMS). Het Nieuwe Werk Promotions treedt op als agent van MMS in de Benelux. MMS is makelaar in (vak)beurzen en congressen. Met meer dan 10 jaar ervaring stelt het nu een internationaal agentennetwerk aan. Reden hiervoor is de verdere internationalisering van  beursorganisaties en daarmee het groeiend aantal grens overschrijdende overnames van beurzen en congressen. Het antwoord van MMS is het aanstellen van een internationaal agentennetwerk. Naast de Benelux zijn agenten aangesteld in Italië, Oostenrijk, Turkije en Zwitserland.

Steve Monnington, Managing Director van MMS: "Het samenwerkingsmodel waarbij we met lokale agenten werken, is gelanceerd als reactie op de globalisering van de beursindustrie. Veel van de grote beursorganisatoren beheren al een internationale portfolio en willen deze portfolio verder uitbouwen en nieuwe markten betreden. Door het werken met locale partners hebben we meer zicht op potentiële overnamekandidaten. Dit samenwerkingsmodel  is al succesvol gebleken in Turkije waar we nu druk bezig zijn met een aantal overnameprojecten. Recent hebben we ons eerste overnameproject in Turkije succesvol afgesloten met de verkoop van EKIN Fuar aan ITE".

Het Nieuwe Werk Promotions BV is in 2008 gestart door Ditte Ooms. Met 15 jaar (internationale) ervaring in de beursindustrie, opgedaan bij o.a. VNU Exhibitions/ Jaarbeurs en Ahoy Rotterdam, startte zij vorig jaar haar eigen bureau. Door deze jarenlange ervaring kent zij de industrie als geen ander. Ook Ooms is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "In Nederland en België gebeurt veel in de branche.  In de praktijk blijkt dat een bemiddelaar bij de verkoop van een evenement een toegevoegde waarde biedt in het overname proces. En vanaf nu bieden we dat ook aan op de Benelux-markt".

MMS and Het Nieuwe Werk Promotions begeleiden het gehele overnameproces- van het vaststellen van de verkoopwaarde en  opstellen van verkoopinformatie tot het onderhandelen over de overnameprijs,  juridische aspecten die bij een overname komen kijken en de begeleiding van het due-diligence onderzoek. Voor meer informatie: www.mayfieldmedia.co.uk  

Plaats op:
Datum: 11 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
12-10-2007 Nieuws Jaarbeurs weer 100 procent eigenaar van VNU Exhibitions Europe
28-10-2009 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2009
18-04-2007 Nieuws RAI en Free Style starten RAI Hospitality
22-07-2007 Nieuws EasyFairs neemt Belgische meeting-beurs EMIF over
06-08-2008 Nieuws Congresso lanceert nieuwe website
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.