Nieuws  
 

Een zakelijke bijeenkomst moet ook een beetje ‘fun’ zijn, zo stelt het Zeeuwse Badhotel Domburg, dat leuke extra’s in boeiende vergader- arrangementen heeft verpakt. Uitwaaien na de meeting, vliegeren tijdens de middagbreak, een ontspannende nekmassage na afloop van de bijeenkomst… Badhotel Domburg heeft een heel scala aan originele zakelijke arrangementen samengesteld, geschikt voor brainstormsessies, teambuilding weekends, bedrijfstrainingen en corporate vergaderingen. Met als onbetaalbare extra de frisse Zeeuwse buitenlucht, gecombineerd met strand en duinen die volop ruimte bieden aan inspiratie en nieuwe ideeën.
Massage
Het ruime assortiment aan vergader-arrangementen van het Badhotel Domburg – met vier moderne zalen, die ruimte bieden aan 120 personen - maakt van Zeeland een nieuw trefpunt voor zakelijke sessies. Wat te denken van een inspirerend spel in de duinen met de collega’s tijdens of na een vergadering. En wie een stijve rug heeft gekregen van de zakelijke (in)spanningen kan naar het nieuwe Vitaalinstituut Sakyno in het Badhotel Domburg. Want behalve diverse beautybehandelingen, kunnen de gasten er als aanvulling op de standaard 24 en 32 uurs vergaderarrangementen een nek/rugmassage van 15 minuten ondergaan.
Vliegeren
Badhotel Domburg biedt nog veel meer ontspanningsmogelijkheden rond zakelijke bijeenkomsten. Vliegeren en vliegers maken bijvoorbeeld. Creativiteit, samenwerking en handigheid spelen hierbij een belangrijke rol. Onder leiding van een instructeur kan een groep op het strand een sport-strand-spel-spektakel meemaken en boogschieten, beachvolleyballen, touwtrekken of aan de slag gaan met de ultimate frisbee. Ook zijn er speurtochten rond Kasteel Westhove en door Veere met allerlei leuke opdrachten.
Buitenzaal
Badhotel Domburg beschikt over vier moderne vergaderzalen op de begane grond, die onderling te combineren zijn voor groepen tot 120 personen. Op de etages beschikt het hotel over vijf suites voor kleinere bijeenkomsten voor circa tien personen. De zalen – allemaal met daglicht - zijn ingericht met zonnige kleuren en natuurlijke materialen. Alle gewenste apparatuur kan er in opgesteld worden. Ook is er een mogelijkheid om gedurende de maanden juni, juli en augustus te vergaderen in een buitenzaal! Namelijk in een grote overdekte tent in de duinen.
Badhotel Domburg is aangesloten bij de Hampshire hotelketen.
Voor meer informatie zie: www.badhotel.com of bel: 0118 – 58 88 21

Plaats op:
Datum: 19 mei 2007
Gerelateerde artikelen  
12-02-2013 Nieuws Kanshebbers op titel Schoonste Hotel van Nederland
29-03-2009 Nieuws Amsterdam RAI krijgt maximale vijfhamers in Nationale Congres- en Vergaderclassificatie …
18-04-2007 Nieuws RAI en Free Style starten RAI Hospitality
02-05-2016 Nieuws Accommodatienieuws - april 2016 (2)
12-06-2009 Nieuws Niet langer twijfel over wat wel en niet inbegrepen is in een vergaderarrangement …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.