Nieuws  
 

Kapellerput conferentiehotel in Heeze is het eerste bedrijf in Nederland waar gasten gebruik kunnen maken van een zeer innovatief presentatiemiddel, een digitale balpen. De kracht van het product is de eenvoud in het gebruik en de toegankelijkheid ervan. De presentatiepen kan in elke ruimte of zaal in het conferentiehotel gebruikt worden.

pen presenterDe pen is voorzien van een minuscule digitale camera en een geheugenchip. De pen communiceert via bluetooth met een computersysteem waardoor men handgeschreven informatie direct kan presenteren, verwerken, bewaren en vervolgens eventueel verzenden. Men schrijft met de digitale pen op het speciale papier en via de pen wordt de informatie direct gedigitaliseerd, of het nu gaat om numerieke gegevens, tekst of tekeningen. Powerpoint presentaties worden interactief waarbij aantekeningen direct geïntegreerd worden en trainers altijd oogcontact houden met de cursisten.

Het Brabantse bedrijf: E-script Europe BV uit Oss heeft deze pen onlangs geïntroduceerd. Conferentiehotel Kapellerput en E-script organiseren eind maart diverse workshops voor geïnteresseerden met een demonstratie van de mogelijkheden van deze digitale pen.

Plaats op:
Datum: 5 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel vernieuwt 16 hotelkamers
25-09-2010 Nieuws Kapellerput conferentiehotel opent luxe vergaderboomhut KABAN
13-06-2013 Nieuws Bijzondere vorm van buiten vergaderen bij Kapellerput Conferentiehotel in Heeze …
30-10-2007 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel sluit zich aan bij Meetings and More
25-09-2007 Nieuws Kapellerput verrast met kunst op muren en Artifort Design
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.