Nieuws  
 

Efficient Hotel Partner lanceert congresapplicatie
Efficient Hotel Partner, het advies- en reserveringsbureau voor hotelreserveringen en bijeenkomsten heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld, speciaal voor het reserveren van hotelkamers bij congressen.
In eigen beheer is een ECP (Efficient Congres Partner) congres-reserveringsapplicatie ontwikkeld. Deelnemers kunnen via een op maat gemaakte website, gelinkt aan de eigen website van de klant, zelf hun hotelkamer boeken in een van de geselecteerde hotels. Zij ontvangen direct bevestiging van hun reservering per e-mail. Daarnaast kan de klant snel van up to date boekingsinformatie over de status van de reserveringen voorzien worden.

For Conference introduceert HD videoconferencing in Almere
For Conference, specialist op het gebied van audio- web en videoconferencing is verhuisd naar Almere Stad. Naast meer kantoorruimte heeft For Conference tevens de mogelijkheid om klanten en prospects HD videoconferencing te laten ervaren van zowel Polycom als LifeSize.
Meer en meer bedrijven zetten videoconferencing in om reiskosten te verminderen en effectiever te vergaderen.  For Conference biedt bedrijven in Almere en omstreken de mogelijkheid om een videoconferencing ruimte af te huren en zo te communiceren met eigen vestigingen, leveranciers of bijvoorbeeld partners in andere landen. For Conference zorgt niet alleen voor de apparatuur maar ook voor de verbindingen met de andere locaties zodat men zonder zorgen kan vergaderen.

Formule bedrijfsrestaurant wordt eventconcept
SAB Catering zet een formule voor bedrijfscatering tegenwoordig ook in als concept voor de eventmarkt. De cateraar uit Zwanenburg lanceert ‘TastToe' groots op de Kunst & Antieksalon Primavera 2009 in Ahoy Rotterdam. 'Tast Toe inspireert de lunchgast om zelf te beleven en te doen en richt zich op het huiskamergevoel', zoals SAB het zelf omschrijft.
Bron: Misset
 
Hertz verhuurt scooters in Amsterdam
Hertz Autoverhuur gaat vanaf 1 april 2009 op de locatie Overtoom in Amsterdam scooters verhuren. Hertz is hiermee het eerste autoverhuurbedrijf dat elektrische city scooters gaat verhuren. Het gaat om milieuvriendelijke snorscooters van het type Zero Bike. De CO2-neutrale scooters hebben een maximumsnelheid van 35 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer. Tanken kan gewoon via het stopcontact. Een helm dragen is niet verplicht, maar voor wie dat wil is een helm eenvoudig bij te huren. 

Hotelkamerveiling.nl biedt kamers bij opbod aan
De website Hotelkamerveiling.nl zet een nieuwe methodiek in om de hoge provisies van boekingssites te omzeilen. Van de huidige 70 deelnemende hotels wil eigenaar Klaas Stekelenburg dit jaar naar een aanbod van 500 hotels (nationaal en internationaal) op de site groeien. De site vraagt een vast bedrag van de hotels van 7,50 in plaats van een provisie van somswel 10-20 procent van de reservering. Stekelenburg startte een jaar geleden met Hotelkamerveiling.nl. 

De kamers en arrangementen worden per opbod aangeboden. Door de marktwerking is het uiteindelijke resultaat zowel bevredigend voor de hotels als de gast, stelt Stekelenburg. ‘De hotelhouder bepaalt zelf of de hoogste bieder afhankelijk van de beschikbaarheid, een kamer kan boeken. De hotelgast ontvangst na veilige betaling via iDEAL een digitale waardebon om te gebruiken in het hotel'.

Ron Blaauw gaat catering tallships Sail 2010 verzorgen
De cateringtak van Ron Blaauw gaat tijdens Sail 2010 de catering op de tallships verzorgen. Zo kunnen bedrijven relaties uitnodigen voor bijzondere, exclusieve evenementen en diners op de bijzondere schepen. Sail 2010 wordt van 17 t/m 22 augustus 2010 gehouden in Amsterdam.

Zeeuwse Horeca Beurs 2009 Goes
Van maandag 2 tot en met woensdag 4 maart 2009 vindt in de Zeelandhallen in Goes de 46e editie van de Zeeuwse Horeca Beurs plaats. De beurs kent dit jaar ook een congresmarkt en een adviesplein. De gestage groei van Zeeland als congresbestemming, maakt dat horecaondernemers en toeleveranciers meer interesse hebben in dit segment en er op de beurs over geinformeerd kunnen worden, zodat zij congresgasten optimaal kunnen ontvangen.
Bron: eropuit.blog

Plaats op:
Datum: 4 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
16-12-2008 Nieuws Efficient Hotel Partner in Amstelveen verhuist per 1 januari 2009!
13-12-2009 Nieuws BCD biedt ook online boeking videoconference
08-12-2009 Nieuws SAIL Amsterdam 2010 populair bij tall ships
18-03-2009 Nieuws Onderzoek: Videoconferencing nog niet populair bij bedrijven in Europa
15-01-2009 Nieuws Zakenreiziger slechts 55% van trip effectief
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.