Nieuws  
 

Op 1 maart 2009 is het zover; Dorita Rozeman-Vermeulen van PARTNERS IN TRAVEL en Sylvia Hoogervorst van SAM! Destination & Event Management gaan samen verder in een nieuwe organisatie in het pand aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Partners & Sam

Officieel is PARTNERS & SAM! opgericht op 1 januari 2009, maar nu ook de operationele zaken op orde zijn is SAM! verhuisd van het Event Station in Mijdrecht naar Amsterdam.
De reden voor dit partnership: "We wilden een breder draagvlak wat betreft activiteiten en services die we aanbieden, als ook meer operationele ondersteuning bij grootschalige projecten. Wij denken dat we elkaar uitstekend kunnen aanvullen! zegt Dorita. "De activiteiten van Partners in Travel liggen voor een groot deel in inkomende toeristische activiteiten en cruise afhandeling, terwijl SAM! zich tot op heden uitsluitend op de zakelijke markt richtte voor zowel inkomend als uitgaand verkeer. Door het samenbrengen van onze activiteiten proberen we een breder service assortiment aan te kunnen bieden en onze markten ook verder uit te breiden. Wij hebben er zin in!" aldus Sylvia.
De keuze voor de locatie aan de Keizersgracht was snel gemaakt, daar een deel van de activiteiten zich in Amsterdam afspeelt en voor Sylvia geldt: "het is heerlijk om (weer) terug te zijn in het centrum van de stad". 

http://www.partners-sam.nl/samenwerking/

Plaats op:
Datum: 2 maart 2009
Gerelateerde artikelen  
14-08-2007 Nieuws NIKS & Partners is verhuisd!
03-03-2009 Nieuws Veranderende regelgeving farmaceuten zet aan tot out-of-the-box denken bij …
28-11-2018 Nieuws On the Move - november (3)
07-04-2017 Nieuws Haarlem Marketing breidt uit met Haarlem Convention Bureau
16-03-2011 Nieuws Congrespromotie Zwolle schot in de roos
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.