Nieuws  
 

De recessie lijkt vooralsnog voorbij te gaan aan VNU Exhibitions Europe, dat in dit en volgend jaar zes nieuwe beurzen lanceert . Brussel wordt de thuishaven van VSK België en Elektrotechniek België. In Mexico organiseert VNU Exhibitions de agrobeurs FIGAP/ VIV America Latina. Nederland krijgt er met Greenbuild een beurs bij die zich richt op toekomstgericht bouwen. Met de nieuwe titel Geo-Info Xchange wordt ingespeeld op de commerciële mogelijkheden van geo-informatie. Eind volgend jaar organiseert VNU Exhibitions met Industry & Automation de grootste beurs in de Benelux op het gebied van industriële automatisering.
 
Directeur Beurzen & Cross Media John van der Valk constateert dat VNU Exhibitions door de inzet van databases steeds beter in staat is de juiste bezoekers bij de juiste exposanten te brengen. Dit verklaart volgens hem de hoge waarderingscijfers van exposanten. "We hebben enorme bedragen geïnvesteerd in databases en de wijze waarop wij doelgroepen met gerichte boodschappen benaderen en bij elkaar brengen. Vorig jaar hebben wij de Exporoute geïntroduceerd. Via internet brengen we exposant en beursbezoeker vóór de beurs met elkaar in contact. We zijn hiervoor bekroond met de ICT Award van the Global Association of the Exhibitions Industry."

Van der Valk: "We verwachten dat exposanten de beurs steeds vaker als instrument gaan inzetten om juist in tijden van crisis nieuwe klanten te trekken. Ook kijken ze óver de crisis heen. Nu zaaien om op het moment dat de economie aantrekt direct te oogsten. Dit past binnen recente voorspellingen van het Centraal Planbureau, waarin voor 2010 wordt uitgegaan van een razendsnel herstel van de winstgevendheid van het Nederlandse bedrijfsleven."

Plaats op:
Datum: 25 februari 2009
Gerelateerde artikelen  
03-07-2013 Nieuws VNU Exhibitions Europe genomineerd voor de UFI Marketing Award 2013
28-04-2009 Nieuws VNU Exhibitions Europe en Libéma gaan samenwerken
24-10-2007 Nieuws Onderzoek VNU Exhibitions: vraag en aanbod beurzen niet in evenwicht
10-11-2008 Nieuws VNU's matchmaking- en routetool ‘Exporoute' genomineerd voor UFI ICT Award …
12-10-2007 Nieuws Jaarbeurs weer 100 procent eigenaar van VNU Exhibitions Europe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.