Nieuws  
 

De Masterclasses van Obsession Live Communication (OLC) hebben een nieuw hoogtepunt bereikt. Op 10 maart zal namelijk hoogleraar Ed Peelen de inhoudelijke verzorging voor zijn rekening nemen. Het onderwerp ‘Branded Customer Experience' zal worden behandeld en op interactieve wijze door de deelnemers in praktijk worden gebracht.

OLC MasterclassThomas Wieringa: "Onze Masterclasses zijn met Ed Peelen als spreker een volgende fase ingegaan. Een grote stap vooruit, maar we zijn er nog niet. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, kunnen we het medium live communicatie nog intenser gebruiken. Maar door inhoudelijk te discussiëren over het medium kunnen we het ook hoger op de agenda krijgen bij onze opdrachtgevers. Hierin wil Obsession Live Communication uiteindelijk ook een adviserende rol in spelen.

Masterclasses
Met de 4 masterclasses die per jaar worden georganiseerd, wil Obsession Live Communication met bestaande en nieuwe relaties kennis opdoen en delen omtrent het begrip live communicatie.
Obsession maakt het podium vrij voor interessante en inspirerende sprekers die niet per definitie uit het vak hoeven te komen. De masterclasses worden gekenmerkt door de kleine setting. Per keer is er voor maximaal 25 personen plaats.

Plaats op:
Datum: 22 februari 2009
Gerelateerde artikelen  
28-06-2008 Nieuws Exclusieve masterclasses Live Communicatie bij Obsession
05-11-2012 Nieuws De jacht op de Gouden Giraffe 2013 is geopend
22-06-2011 Nieuws CLC-VECTA maakt waarde Live Communication inzichtelijk
08-10-2012 Nieuws De jacht op de Gouden Giraffe binnenkort weer geopend
06-04-2012 Nieuws Riemer Rijpkema meest invloedrijke eventprofessional 2011
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.