Nieuws  
 

De regio Arnhem Nijmegen is een spannend gebied voor de zakelijke gast. Naast spectaculaire vergaderaccommodaties, hotels en andere dienstverleners is er volop te beleven. De Arnhem Modebiënnale, het Nationaal wijndorp Groesbeek, de Nijmeegse Vierdaagse en Vierdaagse feesten, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Introdans en het Gebroeders van Limburg Festival.

Convention Bureau Arnhem Nijmegen

Arnhem Nijmegen Cool Region kent daarnaast ook een aantal belangrijke spelers op het gebied van Food and Health. Deze groeiende industrie in combinatie met een fantastisch accommodatie aanbod maken de regio Arnhem Nijmegen het bezoeken waard..

Op donderdag 5 maart a.s. nodigt Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen organisatoren uit om Cool Region te beleven tijdens een haar jaarlijkse relatiedag. Een unieke kans om contacten te leggen en de regio te ontdekken.

Op het programma staan onder andere bezoeken aan Triavium Feesten en Congressen, Jachtslot de Mookerheide, Burgers Zoo, Golden Tulip Avegoor en het Nederlands Openluchtmuseum

Directeur Jurriaan de Mol en Coördinator Marie-Louise Buckens van het Convention Bureau kijken er naar uit geintereseerde organisatoren een inspirerende dag te bezorgen.

Meer details over het programma vindt u op http://www.conventionbureau.nl/nl/relatiedag
U kunt u aanmelden (en zien wie er nog meer komen) bij de Convention Bureau LinkedIn Group op www.conventionbureau.nl/linkedin  of u stuurt een email aan info@conventionbureau.nl  

Plaats op:
Datum: 17 februari 2009
Gerelateerde artikelen  
08-03-2009 Nieuws Arnhem Nijmegen Cool Region Tour groot succes!
11-01-2012 Nieuws Nieuwe website voor Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen
04-02-2010 Nieuws Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen gaat EMT-bijeenkomsten in Arnhem stimuleren …
07-03-2010 Nieuws Regio Arnhem Nijmegen op de kaart bij meeting planners
02-03-2007 Nieuws Nieuw webplatform FoodandHealthGelderland.nl
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.