Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Libéma neemt het merendeel van de failliet verklaarde All Events Group en het merendeel van de locaties van Party Company over. Vandaag heeft Libéma daarover overeenstemming bereikt met de curator van de groep. Met de overname van de organisatiebureaus en de exploitatie van het Huis van de Toekomst, EvenTron, Discovery Valley en Party Company Beekse Bergen wordt Libéma een nog grotere speler op de zakelijke markt voor de organisatie van onder meer bedrijfsfeesten en congressen. Libéma biedt achttien medewerkers van Party Company een nieuw contract aan. Met betrekking tot de overname van 't Curiosahuys vinden nog gesprekken plaats.

De curator van Party Company is vandaag ingegaan op het bod van Libéma inzake de overname van de organisatiebureaus en een viertal locaties in Brabant. Drie van de vier locaties waren reeds eigendom van het concern uit Rosmalen, maar werden al jaren verhuurd aan Party Company. Libéma wordt eigenaar van de inventaris van de locaties het Huis van de Toekomst (Rosmalen), EvenTron (Rosmalen), Discovery Valley (Hilvarenbeek) en Party Company Beekse Bergen (Hilvarenbeek) alsook van de organisatiebureaus. Over een eventuele overname van 't Curiosahuys (Kaatsheuvel) vinden nog gesprekken plaats. Reeds geplande bijeenkomsten op de vier eerdergenoemde Party Company-locaties, zoals congressen en bedrijfsfeesten, vinden mede door de overname doorgang. Relaties en hun gasten kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit en hetzelfde enthousiasme, doordat deze events door dezelfde mensen worden uitgevoerd. Hiermee blijven de unieke producties van Party Company behouden voor de markt. Libéma biedt achttien medewerkers van Party Company-All Events Group een nieuw contract aan. Ook stelt het concern op korte termijn een interim-manager aan voor de organisatiebureaus en de vier locaties die worden overgenomen. De organisatietak van de All Events Group bevat de activiteiten van de bedrijven ID&Concept Company, Incentive & Ticket Company, Artist & Entertainment Company en verder de outdoorlabels en het congresorganisatiebureau. Met de overname van al deze activiteiten wordt Libéma een full service-bedrijf op het gebied van de zakelijke markt.

Groter op zakelijke markt
Dankzij de overname van de vier locaties wordt Libéma een nog grotere speler op de zakelijke markt voor het organiseren van onder meer bedrijfsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Het bedrijf bracht deze tot op heden al onder in bestaande locaties zoals Safaripark Beekse Bergen, Autotron Rosmalen en Sportiom 's-Hertogenbosch, maar kan bestaande en nieuwe klanten nu een nog groter aanbod brengen van (gethematiseerde) locaties. Tot het Libéma-concern behoren onder meer Vakantiepark Dierenbos (opening Pasen 2009), Dierenrijk (Nuenen), Autotron Rosmalen, IJsselhallen Zwolle en Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

Locaties in Amsterdam
Voor de Party Company-locaties in Amsterdam worden nu andere oplossingen gezocht. Deze locaties worden nog niet direct overgenomen door Libéma. Events in de Compagnie van Verre, 't Breughelhuys en Het Lam en het Eij worden voorlopig uitgesteld. Het team van Party Company-All Events Group zoekt hiervoor naar alternatieven en stelt betrokken partijen persoonlijk op de hoogte.

Plaats op:
Datum: 6 februari 2009
Gerelateerde artikelen  
14-02-2008 Nieuws Events Company Group neemt GET!OUT EVENTS over
06-02-2008 Nieuws Events Company Group versnelt groei in 2007
09-04-2008 Nieuws Events Company Group brengt alle 14 leading labels bijeen in Happy Company
09-05-2008 Nieuws Hommerson Beachstadion nu ook voor zakelijke evenementen
18-06-2007 Nieuws Libéma beurzen en evenementen: landelijke dekking op regionaal niveau
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.