Nieuws  
 

Diverse gasten die Maastricht & regio beter wilden leren kennen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten, zaten afgelopen weekend uitstekend bij het Maastricht Congres Bureau (MCB). Want op 30 en 31 januari organiseerde het MCB een site visit naar Maastricht. Organisatoren van Meetings, Incentives, Congressen en Evenementen (MICE bijeenkomsten) uit Nederland, België, Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië en Italië leerden gedurende deze twee dagen diverse vergader-, feest- & dinerlocaties, aanvullende diensten en overige mogelijkheden van de stad kennen. En ze waren allen aangenaam verrast door wat Maastricht & regio hen te bieden heeft.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.

Daarom organiseert het MCB site visits voor congres-, meeting- en incentive organisatoren. Twee dagen lang maken gasten kennis met de stad, de regio en de veelzijdigheid aan MICE organisaties en locaties, variërend van een congrescentrum of  -hotel tot châteaux en speciale locaties.

‘Met zo'n site visit kunnen wij de gasten laten zien hoe divers de mogelijkheden hier in Maastricht en regio zijn,' aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het Maastricht Congres Bureau. Zij vervolgt: ‘we bezoeken verschillende locaties en organiseren een workshop waarbij onze gasten ook kennis kunnen maken met locaties en partners waar we niet op bezoek gaan. Dat werkt altijd erg goed.'

Plaats op:
Datum: 2 februari 2009
Gerelateerde artikelen  
28-01-2008 Nieuws Europese meeting planners 'ontdekken' Maastricht
21-06-2007 Nieuws Maastricht Congres Bureau ontvangt Nederlandse en Belgische meeting organisatoren …
14-10-2008 Nieuws Maastricht laat meeting planners verrassende kanten van de stad zien
17-10-2009 Nieuws Nationale en Internationale meeting planners bezoeken Maastricht
09-10-2009 Nieuws Nationale en international meeting planners op bezoek in Maastricht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.