Nieuws  
 

Sinds 12 juni jl. is MCCM Meeting Management B.V. (MCCM) vanuit haar kantoor in Harmelen actief als Professional Conference Organiser (PCO). MCCM is ontstaan door de samenvoeging van de bestaande congres- en cursusactiviteiten van Convenience Conference Management en Lobbezoo Medical Communications.

 

Full-service PCO

MCCM is een onafhankelijke full-service PCO. De services van MCCM omvatten alle aspecten van congresmanagement. De services van MCCM worden gekenmerkt door een hoog kwaliteitsniveau, oog voor detail, focus op de behoeften van de opdrachtgever en effectief projectmanagement gericht op tijdige levering en optimale coördinatie van de verschillende onderdelen in de voorbereiding en uitvoering van bijeenkomsten. MCCM is actief in Nederland en andere Europese landen en ondersteunt organisatoren van zowel grotere als kleinere bijeenkomsten.

 

Meerwaarde op (bio)medisch/farmaceutisch gebeid

Een terrein waarop MCCM een bijzondere meerwaarde heeft, wordt gevormd door wetenschappelijke congressen op (bio)medisch en farmaceutisch gebied. Dankzij de wetenschappelijke achtergrond en de uitgebreide werkervaring van dr. Marinus Lobbezoo, één van de managing partners van MCCM, kunnen de organisatoren van congressen vanuit MCCM omvangrijke ondersteuning krijgen op weten-schappelijk-inhoudelijk vlak. Bovendien kan MCCM de organisatoren van dergelijke congressen ondersteunen met in-house medical writing services. Hierdoor wordt de drempel voor initiatiefnemers van dit type bijeenkomsten aanzienlijk verlaagd. In veel gevallen hoeft de initiatiefnemer zelf maar heel weinig tijd en aandacht aan zijn congres te besteden zonder dat het succes ervan, zowel op organisatorisch als wetenschappelijk gebied, in het gedrang komt.

 

Jarenlange ervaring

Voorafgaand aan de bundeling van hun congresactiviteiten, hebben de managing partners in MCCM, Nicolette van Erven en Marinus Lobbezoo, gedurende meer dan tien jaar op projectbasis intensief samengewerkt aan tal van congressen en wetenschappelijke bijeenkomsten. De afgelopen vier jaar vond deze samenwerking plaats vanuit de afzonderlijke ondernemingen van beide partners, Convenience Conference Management en Lobbezoo Medical Communications. Tot de recente projecten in deze setting behoren de International Conference on Applied Genomics (Amsterdam, oktober 2003), het International Symposium on Targeted Anticancer Therapies (Amsterdam, jaarlijks) en de cursus Oncology Drug Development in Practice (Noordwijk, jaarlijks).

Contact

 

Nicolette van Erven / Marinus Lobbezoo

MCCM Meeting Management B.V.

Postbus 77

3480 DB Harmelen

Tel.: 0348-443251

Fax: 0348-446920

E-mail: info@mccm.nl

Web: www.mccm.nl

 

 

 

 

Plaats op:
Datum: 6 juli 2006
Bron: MCCM Meeting Management
Gerelateerde artikelen  
09-01-2007 Nieuws ‘GASTOLOGIE: gastbeleving als strategie’
09-01-2007 Nieuws MPI NL Conference biedt keur aan sprekers
17-02-2007 Nieuws MPI & American Express: Onderzoek voorspelt stijging in congressen en vergaderingen …
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
30-01-2007 Nieuws Wierden wil bij A35 hotel met congresfaciliteiten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.