Nieuws  
 

De Sparrenhorst in Nunspeet, Chateau St. Gerlach in Valkenburg en Westin Rotterdam zitten in de finale van de Dutch Hotel Award (DHA). De managementteams van finalisten gaan door naar de eindronde in de strijd om de Dutch Hotel Award 2007. Het Jolly hotel en Banks Mansion, beide in Amsterdam, zijn afgevallen. 
In het auditorium van het ING House in Amsterdam moesten vrijdag 11 mei vijf managementteams zich presenteren ten over staan van de jury en elkaar. De vijf waren overgebleven na een selectie van tien eerder geselecteerde kanshebbers.
Teamgeest en inhoud
Bij de presentaties in het ING House werd gelet op originaliteit, inhoud, teamgeest en gebruik van middelen. ‘De teams hebben alles uit de kast gehaald om iets moois neer te zetten. De beste presentaties worden nu beloond met een plek in de finale’, aldus juryvoorzitter Bas Tolmeijer.
Op bezoek
De finalisten zijn maandagochtend geïnformeerd. De jury - Bas Tolmeijer en Francesco Monaco van Trust Hospitality, Rob Bakker (ING Bank), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag), Theo Spies (SBS Architectuur) en Martijn Reintjes (Misset Horeca) zal de drie hotels volgende week vrijdag bezoeken en het managementteams nader aan de tand voelen.
Video’s op missethoreca.nl
De finalisten krijgen bovendien nog een verrassingsopdracht. Ze zullen de komende dagen een ‘zo origineel mogelijke’ video van ruim anderhalve minuut moeten maken over het hotel. De video’s zijn eind mei te zien op www.missethoreca.nl.
De winnaar van de Dutch Hotel Award wordt begin juni bekendgemaakt.
Bron: Dutch Hotel Award en ZIBB

Plaats op:
Datum: 12 mei 2007
Gerelateerde artikelen  
15-05-2009 Nieuws Finalisten Dutch Hotel Award 2009 bekend
11-05-2010 Nieuws Congresbedrijven bij laatste vijf Dutch Hotel Award
06-06-2007 Nieuws Dutch Hotel Award 2007 naar Château St. Gerlach
08-06-2009 Nieuws De Zon winnaar Dutch Hotel Award 2009
25-04-2007 Nieuws 10 Genomineerden voor Dutch Hotel Award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.