Nieuws  
 

Wethouder Bé Emmens (Economische Zaken & ICT) tekende in Utrecht tijdens de Vakantiebeurs namens zijn gemeente de officiële samenwerkingsovereenkomst met de stichting Mills & Minds, vertegenwoordigd door voorzitter Ruud Mannaart. Op 13 januari 2009 worden de krachten verder gebundeld door deelname van de gemeente Zoetermeer.

Sinds 2007 mikken de steden Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft samen onder de campagnenaam ‘Mills & Minds' op de markt voor meerdaagse internationale congressen. Speerpunt van de campagne is het belichten van de voordelen die de Zuid-Hollandse kennisregio biedt voor de congresmarkt.

Juist voor meerdaagse congressen heeft Zoetermeer iets bijzonders te bieden: de Big Five. Vijf grote leisure accommodaties, SnowWorld, Dutch Water Dreams, Ayers Rock, PWA SilverDome en BurgGolf, vormen samen een unieke combinatie van nationale en internationale sport- en recreatievoorzieningen. Snowboarden en raften, curling en bergbeklimmen, golfen en surfen; zomaar wat ongewone sportcombinaties die in Zoetermeer op ieder moment van de dag mogelijk zijn. Daarmee heeft Zoetermeer een troef in handen, ook als het weer even niet meewerkt.

Een gezonde balans tussen werk en ontspanning schatten congresdeelnemers steeds meer op waarde. Men is al veel gewend, maar deelnemers worden goed bediend wanneer zij naast het intensieve vergaderwerk ook op unieke wijze actief en sportief willen recreëren. Verder ligt Zoetermeer midden in het Groene Hart van Nederland: een perfecte uitvalsbasis voor fiets-, kano- en wandelroutes.

De economie van Zoetermeer is gebaat bij een toename van omzet in de congres- en recreatiesector vanuit binnen- en buitenland. De stad beschikt over goede congresfaciliteiten en de bereikbaarheid vanuit andere steden is uitstekend. Voordelen zijn er ook voor de kennisintensieve bedrijven en de vele in Zoetermeer gevestigde bestuurs- en belangenorganisaties. Zoetermeer verlegt voortdurend haar grenzen waar het gaat om ICT, innovatie en duurzaamheid.

Voor meer informatie kijk op www.mills-minds.nl .

Bron: Gemeente Zoetermeer

Plaats op:
Datum: 15 januari 2009
Gerelateerde artikelen  
19-06-2008 Nieuws MILLS & MINDS : Zuid-Hollandse kennisregio mikt op internationale associatiecongressen …
14-10-2016 Video Flitsinterview met Snowworld tijdens EventSummit 2016
06-08-2007 Nieuws Eventinvest doet gooi naar wereldrecord champagne toren voor goed doel
23-12-2011 Nieuws Genomineerden Finale Citymarketing Innovatie Awards bekendgemaakt
05-01-2009 Nieuws Senter Novem sluit raamovereenkomsten voor evenementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.