Nieuws  
 

Op de Veluwe hebben 17 hotels zich verenigd in een nieuw samenwerkingsverband: ‘Stichting Hoteloverleg Veluwe'. Medio december heeft het bestuur de aftrap gegeven van deze nieuwe samenwerking, in aanwezigheid van Wilco de Jong, directeur van het Veluws Bureau voor Toerisme en Congresbureau Veluwe.

Stichting Hoteloverleg Veluwe, waarin de hotels zich hebben verenigd, richt zich vooral op de bevordering van binnen- en buitenlands toerisme (zakelijk en individueel) naar de Veluwe. Herman Schreuder, general manager van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh, is voorzitter. Het bestuur bestaat daarnaast uit Willem Silvius, eigenaar Hotel Overbosch als vice-voorzitter/penningmeester en Martine Conings, hotelmanager NH Sparrenhorst.

Voorzitter Herman Schreuder wijst op het belang van de nieuwe samenwerking. "De Veluwe is een interessante bestemming voor zowel de toerist als de zakelijke gast. Juist in een periode van economische tegenwind is de gezamenlijke presentatie van de hotels op de Veluwe vereist", aldus een vastberaden Schreuder. De stichting stelt zich verder ten doel de belangen te behartigen van individuele hotels en is een formele gesprekspartner naar gemeenten, overheidsinstellingen en bijvoorbeeld partijen als het Congresbureau Veluwe en het Veluws Bureau voor Toerisme.
Wilco de Jong, directeur van het Veluws Bureau voor Toerisme en Congresbureau Veluwe juicht het initiatief van harte toe: "Een uitstekende stap waarbij zowel hotels die aangesloten zijn bij een keten, als individuele bedrijven deel uit maken van dit Veluwse hotelplatform. Het is tevens een manier om gezamenlijk de Veluwe nog beter op de Nederlandse markt te verkopen."

Bron: De Weekkrant/Barneveld Vandaag

Plaats op:
Datum: 3 januari 2009
Gerelateerde artikelen  
08-03-2010 Nieuws Vergadermogelijkheden op de Veluwe ontdekken
08-08-2008 Nieuws Gelderse Vallei biedt veel potentie voor zakelijk toerisme
17-05-2009 Nieuws Proef de Veluwe op de Landlevendagen!
07-10-2007 Nieuws Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens ‘relatiedag’
04-12-2007 Nieuws Succesvolle eerste relatiedag Congresbureau Veluwe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.