Nieuws  
 

In de door het vaktijdschrift Business in HRD uitgeschreven verkiezing ‘Trainingslocatie van het jaar 2008' is Regardz WTC Arnhem als eerste geëindigd. In totaal negentien trainingslocaties waren genomineerd voor de prijs.

Klanten konden een stem uitbrengen op hun favoriete locatie. Alle genomineerde locaties zijn daarnaast bezocht door een mystery guest. De locaties werden daarbij beoordeeld op harde criteria als ligging, bereikbaarheid, inrichting, beschikbaarheid en flexibiliteit van (sub)ruimtes en op demeer softe criteria als klantgerichtheid, inrichting/uitstraling en prijs/kwaliteitverhouding.

Op basis van bovengenoemde selectiecriteria zijn uiteindelijk zes locaties doorgedrongen tot de finaleronde. Tijdens de finaleronde moesten de locaties zichzelf presenteren en aanprijzen. Deze eindpresentatie gold als beslissende factor voor de jury. In de finaleronde heeft Regardz WTC Arnhem de volgende bedrijven achter zich gelaten; De Efteling, Hotel Mitland, CongresHotel de Werelt, Jachtslot de Mookerheide en Hilton Rotterdam. De tweede prijs was voor Jachtslot de Mookerheide. De derde prijs voor Hilton Rotterdam.

Regardz twee jaar op rij!
regardz wtc arnhem"Vorig jaar waren we een van de vijftien winnaars. Dit jaar zijn we de enige winnaar. En dan te bedenken dat we pas in 2005 geopend zijn. Het betekent dat de formule van Regardz duidelijk aanslaat. Regardz creëert een goed werkklimaat en verrast. En er is heel veel mogelijk. Daarnaast willen wij onze gasten het gevoel geven dat ze thuis zijn. Lekker op hun gemak" vertelt een trotse general manager Rens Janssen van Regardz WTC Arnhem. "De verkiezing is voor zowel ons team alsook alle andere Regardz locaties een geweldige stimulans om op de ingeslagen weg door te blijven gaan" voegt Rens hier aan toe.

Jachtslot Mookerheide
‘We hebben een schitterend concept, waar we trots op zijn en het zijn de Mookerheide medewerkers die met veel ambitie dag in dag uit deze invulling aan de gasten geven. En het zijn de mensen in combinatie met de ambiance die de werkelijkheid tot leven weten te brengen en daarmee zorgen dat gasten een bijzonder aangenaam verblijf hebben'!

Plaats op:
Datum: 7 januari 2009
Gerelateerde artikelen  
27-03-2007 Nieuws Beste Trainingslocaties 2007: De winnaars!
30-11-2008 Nieuws Regardz lanceert nieuwe look & feel
08-04-2009 Nieuws Website Regardz winnaar internationale Best Hospitality Site 2009
06-03-2007 Nieuws Zeven locaties uit Zuidoost-Brabant genomineerd voor beste ‘Trainingslocatie …
07-03-2010 Nieuws Regio Arnhem Nijmegen op de kaart bij meeting planners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.