Nieuws  
 

Projecta, fabrikant en leverancier van onder andere projectieschermen, heet een nieuw product ontwikkeld: De Digital Signage projectiefolies Twin en Flex. Deze folies hebben een aantal eigenschappen die ze bijzonder geschikt maken als projectiescherm in openbare ruimtes en in ruimtes waar veel omgevingslicht is, zoals op beurzen en congressen.
0
De nieuwe folies zijn flinterdun en zeer eenvoudig aan te brengen op ieder oppervlak van glas of acryl. Daarmee ontstaat een scherm dat geprojecteerde beelden haarscherp en contrastrijk weergeeft, ook in ruimtes met veel omgevingslicht. De plaatsingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt; op een etalageruit of hangend aan een plafond, bijna overal is een hoogwaardig projectiescherm te realiseren. Dat maakt de Twin en Flex projectiefolies bijzonder geschikt voor de toepassing in openbare ruimtes zoals winkels, restaurants, showrooms of wachtruimtes. De onbegrensde mogelijkheden in vormgeving geeft Digital Signage extra ondersteuning in communicatiewaarde. Iedere gewenste vorm is te snijden, dus bijvoorbeeld ook de vorm van een bedrijfslogo. De folies zijn naadloos aan te sluiten tot het gewenste oppervlak.
De Digital Signage folies Twin en Flex zijn beide geschikt voor op- en doorzichtprojectie. Twin wordt toegepast bij permanente schermopstellingen, Flex kan meervoudig aangebracht en verwijderd worden. Een schoon oppervlak en het gebruik van een kleine hoeveelheid water zijn daarvoor al voldoende. Met deze eigenschappen is deze folie bijzonder geschikt voor mobiele toepassingen, zoals verkooppresentaties of gebruik op beurzen of congressen. De projectiefolie Flex kent ook een High Contrast variant.
meer info op de site van Projecta   

Plaats op:
Datum: 14 mei 2007
Gerelateerde artikelen  
17-04-2012 Nieuws F&B in openbare ruimtes van hotel leidt tot meer omzet
01-09-2011 Redactie Kennis congresorganisatoren over kosten Wifi en technologie moet beter
19-09-2018 Nieuws Accommodatienieuws - september 2018 (2)
03-02-2016 Nieuws Amsterdam ArenA introduceert rondleiding met Virtual Reality Bril
21-02-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - februari 2018
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,58 seconden.