Nieuws  
 

6 december jl. was Noordwijk het decor voor een internationale groep MICE organisatoren. Noordwijk Marketing organiseerde in samenwerking met het Nederland Bureau voor Toerisme & Congressen en de Noordwijk congrespartners een programma om Noordwijk te laten zien aan deze belangrijke doelgroep. Er waren ruim 30 organisatoren vanuit Duitsland, Groot Brittannië, België, Denemarken, Noorwegen, Frankrijk, Italië en Spanje.

Doel van dit evenement was Noordwijk te profileren als congresbestemming bij de organisatoren zodat zij hun zakelijke bijeenkomst in de toekomst in Noordwijk zullen boeken of Noordwijk kunnen adviseren aan hun klanten. De groep werd officieel in Noordwijk ontvangen door Burgemeester Groen. Monique van Ruiten, Market Manager Meetings & Congressen bij Noordwijk Marketing: "Het evenement is heel succesvol geweest. De Life Rescue van Goesting Events samen met de KNRM voor het strand van Grand Hotel Huis ter Duin was erg spectaculair en liet zien dat Noordwijk het strand ook in de wintermaanden inzet voor activiteiten van zakelijke bijeenkomsten. Onder de indruk was men vooral van het diner in het museum van Space Expo waarbij de gasten tussen de lanceringraketten en de satellieten zaten". Het grootste gedeelte van de groep kwam vanuit de EIBTM in Barcelona naar Nederland waar ze op vrijdag een Amsterdam programma hadden en op zaterdag een programma in Noordwijk. Van Ruiten: "De ‘reis door de mens' in Corpus is erg goed ontvangen, zeker onder de gasten die met opdrachtgevers vanuit de farmaceutische industrie werken. Ook waren de organisatoren blij verrast met de aanwezigheid van het congrescentrum NH Leeuwenhorst. De Hotels van Oranje legde de gasten geheel in de watten door een aperitief in het Health Center compleet met hand-, nek- en voetmassages."

De aanwezigheid van het hoogwaardig kwalitatieve aanbod van congresfaciliteiten, de korte afstand tot Schiphol Airport en de compactheid die wordt geboden zijn aspecten waarom Noordwijk zo'n belangrijke congresdestinatie is.

Plaats op:
Datum: 16 december 2008
Gerelateerde artikelen  
03-06-2010 Nieuws Internationale meetingplanners in zee met Noordwijk
30-11-2015 Nieuws Internationale meetingplanners na IBTM World in Noordwijk
07-12-2016 Nieuws Internationale meeting planners lopen warm voor ‘cool’ Noordwijk
11-09-2009 Nieuws Internationale Congresorganisatoren bezoeken Noordwijk
19-01-2008 Nieuws Noordwijk Marketing presenteert activiteitenplan 2008
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.