Nieuws  
 

Concorde Group BV heeft onlangs bekend gemaakt dat zij De Tolken Centrale overneemt. Aanleiding hiervoor is de toenemende vraag naar tolken in Nederland. "Het afgelopen jaar bemerkten we ook bij onze klanten een toenemende vraag naar tolken. Wij willen als vertaalbureau beter voorzien in deze behoefte en we zijn blij dat we met het overnemen van De Tolken Centrale sneller en beter kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar tolken." zegt Ernst Böhre, Director Partner van Concorde Group BV. "

"Met de overname van De Tolken Centrale verstevigen wij onze positie in de tolken- en vertaalmarkt. Het specialisme van De Tolken Centrale zien wij als een logisch verlengstuk van onze eigen dienstverlening aan huidige en toekomstige klanten. De Tolken Centrale gaat als zelfstandig onderdeel binnen Concorde Group BV verder." Aldus Eelkje Leeman, Director Partner van Concorde Group BV.

Ook oprichter en directeur van De Tolken Centrale, Frank de Wijn, is blij met de overname door Concorde Group: "Ik heb dit bedrijf met hart en ziel geleid de afgelopen 24 jaar. Ik ben blij dat een professionele organisatie als Concorde haar dienstenpakket uitbreidt met de tolkdiensten van De Tolken Centrale. Deze twee ondernemingen sluiten naadloos op elkaar aan. Het management van Concorde is jong en gedreven. Ik kan nu met een gerust hart afstand doen van ‘mijn' tolkencentrale.`

De beide bedrijven verwachten hiermee de marktpositie stevig te verbeteren.

Over Concorde Group BV
Vertaalbureau Concorde Group behoort sinds 1992 tot de top 5 vertaalbureaus in Nederland. Dankzij een wereldwijd netwerk van vaste vertalers, tolken, copywriters en DTP-specialisten levert Concorde Group voor elke discipline teksten en vertalingen van topkwaliteit. Met meer dan 3000 resources in haar database is zij deskundig in meer dan 250 talencombinaties en voor alle mogelijke vakgebieden.

Over De Tolken Centrale
De Tolken Centrale levert al een generatie lang tolken en vertalingen aan voornamelijk de zakelijke markt, notariskantoren en de gerechtelijke macht. De Tolken Centrale beschikt over ruim 1200 simultaantolken, gesprekstolken, fluistertolken, skypetolken en consecutieftolken. Tezamen meer dan 120 talen.

Plaats op:
Datum: 7 december 2008
Gerelateerde artikelen  
20-02-2017 Video Tolk- en Vertaalcentrum Nederland: met Presence web-based tolken en vertalen …
28-05-2013 Nieuws Maak van je meertalige congres een succes met deze 5 tips
30-01-2018 Nieuws Internationale samenwerking TVcN en Presence op Europese congresmarkt
14-09-2017 Nieuws Tolken tevreden over TVcN
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.