Nieuws  
 

De traditionele Tree Lighting Celebration - het ontsteken van de kerstboomverlichting - van het InterContinental Amstel Amsterdam op dinsdag 2 december aanstaande wordt dit jaar extra feestelijk. In samenwerking met ACS audiovisual solutions en Climate Control AV worden de gevel en lobby van het hotel op een spectaculaire manier visueel en bewegend uitgelicht. Deze bijzondere vorm van projectie staat bekend als skinning of video mapping.

De Amstel zijde van het statige pand fungeert als een scherm waar vallende sneeuwvlokjes op geprojecteerd worden. De lobby wordt omgetoverd tot een venster in de nacht. Director of Sales & Marketing Jeroen Sirag: "In deze uitdagende tijd zijn kwaliteit, creativiteit en loyaliteit steekwoorden. Ons jaarlijkse relatie-evenement in december is het ideale moment om deze nieuwe, spectaculaire dienst onder de aandacht te brengen bij onze gasten."

ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels en bedrijven. Climate Control AV is een creatief label dat zich richt op audiovisuele decoratie. Opgebouwd uit verschillende ontwerpers, artiesten en professionals vormt CCAV een multidisciplinair, gedreven team. Kijk voor meer informatie op www.acsaudiovisual.com en www.ccav.nl.

Sinds 2005 viert het prestigieuze Amstel Hotel jaarlijks het begin van de decembermaand met de feestelijke Tree Lighting Celebration. Onder het genot van kerstlekkernijen, decoraties en live entertainment proost men op de feestmaand en ontsteekt een celebrity de kerstverlichting.

Bezoek www.ccav.nl/amstelhotel  voor een preview van 2 december.

Plaats op:
Datum: 28 november 2008
Gerelateerde artikelen  
16-10-2008 Nieuws Succesvolle 'Inspiratie in het Amstel'
16-10-2007 Nieuws Amstel Hotel wint twee oscars voor de reiswereld
29-04-2013 Nieuws AHOY verlengt samenwerking met ACS Audiovisual Solutions
03-12-2007 Nieuws ACS opent nieuwe vestiging in Utrecht
06-09-2018 Nieuws Grootste cardiologiecongres tekent meerjarige overeenkomst met ACS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.