Nieuws  
 

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) organiseert in 2009 een ministersconferentie in Nederland, het Directoraat-Generaal Bestuur en Koninkrijksrelaties (DGBK) is belast met de uitvoering en organisatie van de ministersconferentie.
BZK maakt maakte onlangs bekend dat het voor de organisatie van de conferentie een overeenkomst gelsoten heeft met Congrex Holland BV als congres-/organisatiebureau voor de Ministersconferentie.

BZK heeft voor deze aanbesteding op haar website een aankondiging gepubliceerd, conform het Besluit aanbestedingsregels voor overheidsopdrachten (Bao), dat ook van toepassing is op "het organiseren van congressen, beurzen, tentoonstellingen en seminars".
Naar aanleiding van deze aankondiging konden gegadigden zich aanmelden om mee te doen in het offertetraject. Het beschrijvend document is alleen beschikbaar gesteld aan partijen die BZK zelf uitgezocht had en de partijen die zich naar aanleiding van de aankondiging gemeld hadden. Er is dus geen sprake geweest van een openbare of niet-openbare procedure.
 
Vanuit de zeven aanbieders is Congrex gekozen om de bijeenkomst in 2009 te gaan organiseren. Bij de selectie ging het om de 'Economisch meest voordelige aanbieding', waarbij het Plan van Aanpak en de Prijs beslissend waren.

Plaats op:
Datum: 27 november 2008
Bron: CongresWereld
Gerelateerde artikelen  
18-12-2008 Nieuws Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kiest 5 congresbureaus …
03-05-2008 Nieuws Utrecht kandidaat voor ministersconferentie Raad van Europa in 2009
24-09-2009 Nieuws Aanbesteding: Evenementenorganisatie voor Ministerie BZK
07-01-2009 Nieuws 12 departementen besteden gezamenlijk Externe Hotel- en Vergaderaccommodaties …
09-04-2010 Nieuws Aanbesteding: Organisatie ITF-congressen voor Ministerie VWS
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.