Nieuws  
 

De methode en actieve werkvormen die in de compacte en praktische gids Seminaries zonder snurkers worden voorgesteld, beloven een ware nachtmerrie voor slaapkoppen. Het leerproces, netwerken en motiveren van deelnemers tijdens seminaries gebeurt voortaan op een (inter)actieve manier, die ongetwijfeld het doel van uw meeting of het congres ten goede komen en de resultaten aanzienlijk verbeteren.

seminaries zonder snurkersPraktische en verteerbare (inter)activiteit
Dit boekje bevat een zeer verteerbare methodiek met aanvullende praktische werkvormen die gebaseerd zijn op een onderzoek van de Pedagogische Universiteit van Denemarken. Het uitgangspunt bij de methode is de wetenschap dat deelnemers vaak meer weten dan de expert op het podium, dat volwassenen vaak meer leren uit de ervaring van anderen dan van een eenzijdige presentatie en dat het leer- en netwerkingsproces wordt bevorderd door interactieve discussiemomenten.

Door interactie en samenwerking op het voorplan te plaatsen, bereikt men tijdens het congres niet alleen betere resultaten maar beleven de deelnemers ook meer plezier. Zij worden op democratische wijze écht bij het congres betrokken en krijgen een belangrijke stem in het geheel.

Zo wordt de voorkeur gegeven aan beknopte presentaties die actief verwerkt kunnen worden en waarbij de aandacht uitgaat naar het uitwisselen van kennis en ervaringen. Daarnaast wordt veel belang gehecht aan netwerken, zelfexpressie van de deelnemers en het kaderen van de nieuwe leerstof en tips in hun toekomstige projecten. Dat alles kan enkel door een goede keuze en organisatie van de activiteiten op een daarvoor aangepaste en geschikte locatie.

Een ware nachtmerrie voor slaapkoppen
Na het lezen van dit boekje worden alle clichés over meetings doorbroken. Door de theoretische achtergrond van het onderzoek en via tal van praktische tips en grondig uitgewerkte voorbeelden organiseert ook u voortaan productieve en leerrijke bijeenkomsten in plaats van saaie, slaapverwerkkende meetings en congressen. De technieken die in dit boekje worden aangereikt kunnen vrijwel kosteloos toegepast worden en zijn haalbaar en bruikbaar voor kleine meetings en grote congressen.

Prijs via Managementboek: € 19,95
Meer info & Bestellen

Plaats op:
Datum: 19 november 2008
Gerelateerde artikelen  
18-12-2008 Nieuws Voor onder de kerstboom: CongresWereld boeken Tip-10
23-10-2008 Nieuws Boekentip: Prachtige bijeenkomsten
31-10-2012 Nieuws Handzaam boekje 'Meetings in Holland'
04-02-2008 Nieuws Spreker Rob Janssen is het beu.......lees zijn boekje "Spraakmakers"
18-12-2007 Nieuws Boekpresentatie: Events & Beleven - Het 5 Wheel Drive-concept
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.