Nieuws  
 

UFI, de wereldwijde associatie voor de tentoonstellingenindustrie, heeft de routetool ‘Exporoute' geselecteerd als één van de drie finalisten voor de UFI ICT Award 2008 in de categorie ‘Best Web Application for Visitors'. ‘Exporoute' is ontwikkeld door beursorganisator VNU Exhibitions Europe in samenwerking met Marqit. Exporoute koppelt persoonlijke interesses en behoeften van (potentiële) beursbezoekers met het bedrijfsprofiel van exposanten. De unieke matchmaking module voor bezoekers en exposanten wordt tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event op 12 en 13 november geïntroduceerd.

Met de Award ‘Best Web Application for Visitors' wil UFI de beste webapplicaties voor bezoekers van beurzen, gebouwd door beursprofessionals, belonen. De werking van ‘Exporoute' is eenvoudig. Een bezoeker kan bij voorregistratie voor een beurs aangeven waar zijn persoonlijke interesses, behoeften en verwachtingen liggen. Ook exposanten informeren op voorhand over hun innovaties, oplossingen, marktspecialisatie en productaanbod. De sturingssoftware van de routetool zorgt er vervolgens voor dat de bezoekersvraag via een matchingmodule automatisch wordt gekoppeld aan het exposantenaanbod, waarna de bezoeker een persoonlijke beursroute en aanvullende informatie ontvangt.

Marloes van den Berg, Project Manager bij VNU Exhibitions Europe: "Dankzij de persoonlijke beursroute die bezoekers via de tool ontvangen, hoeven zij niet meer te urenlang te dwalen en kan het beursbezoek van te voren efficiënt worden gepland. Daarnaast zorgt Exporoute er tegelijkertijd voor dat beursbezoekers interessante whitepapers en andere aanvullende informatie ontvangen, afgestemd op hun persoonlijke interesse."

Bezoekers aan de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event kunnen zich via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl vooraf registreren voor gratis toegang.

Bron: VNU Exhibitions

Plaats op:
Datum: 10 november 2008
Gerelateerde artikelen  
25-02-2009 Nieuws VNU Exhibitions Europe lanceert nieuwe beurzen
24-10-2007 Nieuws Onderzoek VNU Exhibitions: vraag en aanbod beurzen niet in evenwicht
17-09-2007 Nieuws VNU lanceert matchmaking tool op vakbeurs ICT & Logistiek
22-08-2007 Nieuws VNU Exhibitions wint met digitale relatiekaart E-MailMarketing Award
12-11-2018 Nieuws Beursorganisator in 2019 nog meer matchmaker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.