Nieuws  
 

Woensdag 13 december werd in de Amsterdam Convention Factory de laatste MPI educational ‘Dare to be hospitable’ van dit jaar gehouden. In samenwerking met Joop van den Ende Theaterarrangementen en de Amsterdam Convention factory werden meer dan 100 meeting professionals ontvangen voor de ‘try out’ van Blue Man Group. Voorafgaand aan de educational kon men bijpraten en netwerken. Nadat iedereen gearriveerd was, werd de educational door de MPI voorzitter, Chris Lindeboom, gestart. Hierna nam Jeroen Sirag ons mee in de wondere wereld van Stage Entertainment.

Het inhoudelijk gedeelte van de educational werd verzorgd door Hellen Bogaart van Corporate Colors. Hierin heeft zij de deelnemers laten kennismaken met verschillende manieren om tegen hospitality aan te kijken en uit te werken. Dit werd enerzijds geïllustreerd met het verhaal van het corporate hospitality management anderzijds met de input vanuit de zaal.

Na afloop werd iedereen ontvangen in de lounge bar met een speciale ‘Cool Blue Cocktail’. Vooraf aan de voorstelling van Blue Man Group, kon iedereen genieten van een diner in ‘Cool Blue Setting’, bereid onder leiding van TV-kok Herman den Blijker. Deze kwam  persoonlijk polshoogte nemen of iedereen het naar zijn of haar zin had.

Uiteindelijk was het dan zover en konden de MPI deelnemers genieten van een zeer spectaculaire, creatieve en interactieve show van Blue Man Group. Na deze unieke ervaring werden we onthaald met een borrel en een Meet & Greet met de ‘blauwe mannen’ zelf......

meer informatie over MPI Nederland is te vinden op www.mpiweb.nl

Plaats op:
Datum: 29 december 2006
Bron: MPI
Gerelateerde artikelen  
17-02-2007 Nieuws MPI & American Express: Onderzoek voorspelt stijging in congressen en vergaderingen …
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
01-02-2007 Nieuws Ziekenhuis voor één dag Hilton Hotel
09-01-2007 Nieuws ‘GASTOLOGIE: gastbeleving als strategie’
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.