Nieuws  
 


Afgelopen week werden de winnaars bekend gemaakt van de Misset Catering Awards, dé prijs voor bedrijven actief in de cateringsector.

Partycateraar
De meest bekende award is wellicht die van de Beste Partycateraar van het Jaar, een titel die de Arjan van Dijk Groep het komende jaar mag volgen. Het Oosterhoutse bedrijf neemt de titel over van Hutten Exclusieve Catering op. De concurrentie voor de Arjan van Dijk Groep was met drie in plaats van twee medefinalisten groot. De Arjan van Dijk Groep is onlangs ingelijfd door Jaarbeurs Catering Services. De Arjan van Dijk Groep won mede omdat het overall hoge ogen gooide. Zowel op de criteria ‘offerte', ‘partybezoek' en ‘bedrijfsbezoek'.
Een eervolle vermelding was er voor een van de andere finalisten, het ‘kleine' Maître Frédéric uit Bergschenhoek.

Productinnovaties
in de categorie Productinnovaties Food van de Misset Catering Awards ging de overwinning naar Danone met My Activia. Een bekroning op onderzoeken, testen en hard werken.
Wianda van Voorst van Danone reageert in Misset Horeca superblij na het winnen van een ‘We zijn best lang bezig geweest met het product. Het is een kwestie van veel onderzoeken, testen en hard werken. Dan is zo'n award de bekroning voor hard werken. Uniek is de samenwerking tussen 2 A-merken: Quaker Cruesli van Pepsico en Activia van Danone'.
Van Voorst: ‘Ons product is een concept, een internationaal concept. Het gaat om zelf samenstellen, een stuk versbeleving en het inspelen op de gezondheidtrend. We krijgen veel enthousiaste reacties op My Activia'.

Bonduelle Food Service is de trotse winnaar in de categorie Non Food bij Productinnovaties.
‘Het is leuk en verrassend zo'n award. Als foodleverancier een prijs winnen in de categorie Non Food. De Easy Bag-verpakking die we gebruiken is innovatief en we denken dat het milieu-aspect ook zeker meespeelt', aldus verkoopdirecteur Peter ten Kate.

De overige Catering Awards gingen naar:

  • Beste productintroductie Drinks - Fruity King van The Fruit Lab
  • Bedrijfsrestaurants klein (minder dan 5 medewerkers) - Restaurant Uffie's van ATAG in Duiven
  • Bedrijfsrestaurants groot (meer dan 5 medewerkers) - Sodexo locatie Prorail in Utrecht
  • Beste zorgrestaurant - Trivium, locatie De Bolder in Huizen

Plaats op:
Datum: 1 november 2008
Gerelateerde artikelen  
15-08-2018 Nieuws On the Move - augustus 2018
10-01-2019 Nieuws Hotelgasten kiezen beste Hotels van Nederland
19-01-2017 Nieuws Nieuw: Beste Idee Award tijdens Event 17
12-03-2010 Nieuws Winnaars Gouden Giraffe 2010
14-04-2017 Nieuws Dit zijn de winnaars Beste Idee Award Event 2017!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.