Nieuws  
 

Na een grondige verbouwing werd Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo gisteren op feestelijke wijze heropend. Burgemeester Bruls van Venlo onthulde voor de 300 aanwezige gasten een beeld dat op symbolische wijze het verleden en de toekomst van De Bovenste Molen weergeeft.
Na de officiële openingshandeling genoten alle genodigden van een walking dinner. De muzikale omlijsting werd verzorgd door zanger Sef Thissen. Uiteraard kregen de aanwezige gasten gelegenheid om kennis te maken met het vernieuwde hotel tijdens een persoonlijke rondleiding. Acteurs die zich voordeden als gasten, zorgden tijdens de rondleidingen voor een komische noot. “Deze feestelijke heropening is het startschot voor een nieuwe toekomst van ons hotel. We zijn erg trots op ons vernieuwde en moderne hotel, waarmee we tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze gasten. Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat de service als vanouds blijft”, aldus Ferry Bredius, General Manager van De Bovenste Molen.
Complete metamorfose van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Bilderberg Hotel De Bovenste Molen werd de afgelopen maanden onlangs volledig gerenoveerd. De kamers, het Wellness Centre, vergaderruimtes, gangen en receptie hebben een nieuw interieur gekregen. Tevens is het coffee concept ingevoerd: de zakelijke gast heeft zo op ieder gewenst moment keus uit verschillende soorten verse koffie.
Bron: Bilderberg Hotels en Restaurants

Plaats op:
Datum: 26 april 2007
Gerelateerde artikelen  
03-04-2007 Nieuws Bilderberg Hotel De Keizerskroon vernieuwt alle hotelkamers
05-09-2007 Nieuws Metamorfose Bilderberg Hotel De Buunderkamp gereed
16-04-2007 Nieuws Hotel Wolfheze is ‘Bilderberg Hotel van het Jaar 2006’
29-03-2007 Nieuws GT Rotterdam Centre nu grootste hotel van Rotterdam
28-12-2006 Nieuws Introductie nieuw vergaderconcept, vernieuwde hotels, nieuwe huisstijl, HET …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.