Nieuws  
 

Eventpartners is vanaf heden de vaste partner in eventcommunicatie voor Hart van Holland. Hart van Holland, onderdeel van de Van den Tweel Horecagroep, is een moderne evenementenlocatie met een capaciteit van 3000 personen. Eventpartners biedt een hoogwaardig on-line systeem voor professionele communicatie, registratie en –indien gewenst – betaalmogelijkheden voor deelnemers van evenementen.

“Hoogwaardig georganiseerde evenementen kunnen eigenlijk niet meer zonder een goed doordacht uitnodigings- en deelnemersregistratiesysteem. Het is fijn te constateren dat een organisatie als de Van den Tweel Horeca Groep onze kracht hierin onderkent en ons kiest als business partner”, aldus Sven Bordes, directeur van Eventpartners.

Ook Menno de Smid, commercieel directeur van de Van den Tweel Horeca Groep, is content met dit nieuwe partnership. “Voor ons eigen relatie-evenement heeft Eventpartners een geslaagd on-line uitnodigings- en registratietraject verzorgd. Van de genodigden ontvingen wij positieve reacties over deze persoonlijke manier van uitnodigen. Wij zijn gebaat bij de efficiëntie van het registratiesysteem en de mogelijkheid om de gegevens uit de statistieken te gebruiken in de toekomst. Wij zijn uitermate tevreden met de resultaten. Daarom bieden wij deze expertise ook aan onze opdrachtgevers aan via een strategisch partnerschip met Eventpartners. Zo kunnen we bij het doorspreken van een evenement direct de mogelijkheid bieden een goed communicatietraject op te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat dit voor ons én voor onze opdrachtgevers meerwaarde oplevert!”.

Eventpartners is specialist in on-line eventcommunicatie en maakt sinds 2003 deel uit van FastFax BV.

Van den Tweel Horeca Groep is eigenaar van Kloostersalons Mariënhof te Amersfoort, Hotel/Restaurant Ampt van Nijkerk, Hotel/Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo en Hart van Holland te Nijkerk. (bron: www.acco.nl )

Plaats op:
Datum: 28 december 2006
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Regardz Meeting Centers ook in Amsterdam Centrum
28-12-2006 Nieuws Het historische Victoria Hotel Amsterdam heeft een nieuwe naam gekregen
05-02-2007 Nieuws Goede doelen zoeken evenementorganisatoren
01-02-2007 Nieuws Ziekenhuis voor één dag Hilton Hotel
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congreszaal in gebruik genomen bij Conferentiecentrum de Bron
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,45 seconden.