Nieuws  
 

UFI, de wereldwijde associatie voor de tentoonstellingsindustrie, heeft Jaarbeurs Utrecht genomineerd voor de Operations Award 2006. Deze Award richt zich op beurs- en evenementengebouwen die op innovatieve wijze omgaan met bereikbaarheidsvraagstukken en de oplossingen daarvoor. Jaarbeurs Utrecht was één van de wereldwijde inzenders en op 13 april jl. werd in Lissabon bekend gemaakt dat de inzending een tweede plek heeft verdiend. De inzending betrof de inzet van het ATS (Alternatief Transferium Scenario). De eerste prijs ging naar het complex Bitec te Bangkok.
Jaarbeurs Utrecht beschikt over 6.500 eigen parkeerplaatsen op het complex. Ondanks de ligging van Jaarbeurs Utrecht, aan het centraal station, komt het enkele dagen per jaar voor dat er behoefte is aan meer parkeerplaatsen. In die gevallen draagt de afdeling Safety & Traffic van Jaarbeurs Utrecht in samenwerking met de gemeente Utrecht, Rijkswaterstaat en Regiopolitie Utrecht zorg voor een soepele buspendel. Bezoekers worden door middel van de Dynamische Route Informatie Panelen van Rijkswaterstaat boven de snelwegen richting Utrecht, verwezen naar verschillende parkeerterreinen rond de stad. Met behulp van het gemeentelijk vervoersbedrijf worden bezoekers vervolgens snel en gemakkelijk naar en van het Jaarbeurscomplex vervoerd. De regiopolitie zorgt voor sturing van de verkeersstromen.
Recent zijn op deze wijze bij de Internationale Bouwbeurs tienduizenden bezoekers bij de Jaarbeurs gekomen, zonder dat zij met eigen vervoer de stad in hoefden: goed voor het binnenstedelijk milieu en goed voor het verkeersaanbod op de gemeentelijke wegen.

Plaats op:
Datum: 25 april 2007
Bron: Jaarbeurs Utrecht
Gerelateerde artikelen  
01-06-2007 Nieuws De Fortis Marathon Utrecht wordt Jaarbeurs Utrecht Marathon
18-05-2007 Nieuws Partnership Jaarbeurs Utrecht en KPN
18-07-2019 Nieuws Nieuwe corporate branding voor Jaarbeurs
19-12-2019 Nieuws Jaarbeurs presenteert masterplan voor een duurzaam beurs-, events- en congrescentrum …
19-04-2018 Nieuws Jaarbeurs maakt weer winst als gevolg van nieuw beleid met heldere keuzes
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,44 seconden.