Nieuws  
 

RAI Amsterdam gaat rondom de beurzen, (sport)evenementen en theatervoorstellingen, die in het complex in Amsterdam plaatsvinden, hospitality pakketten aanbieden. Daarvoor is RAI Hospitality opgericht, een joint venture van de RAI en Free Style events & promotions.
Ilko Tonen (RAI): "Via RAI Hospitality kunnen bedrijven hospitality arrangementen boeken voor relatiemarketing doeleinden zoals voor de B2B markt, voor alle (sport)evenementen, beurzen, theatervoorstellingen, enzovoort die in de RAI plaatsvinden. Dus zowel voor onze eigen evenementen, zoals de AutoRAI en HISWA, als evenementen van derden, zoals Jumping Amsterdam en de PAN (antiekbeurs). De toegevoegde waarde voor hen is dat we hen via RAI Hospitality een extra verkoopkanaal en extra service aanbieden en tevens potentieel nieuwe doelgroepen naar hun evenementen brengen."
De RAI beschikt met een Amsterdams café, een aantal restaurants en de vele zalen over voldoende faciliteiten voor de arrangementen en heeft voor de hospitality expertise Free Style ingeschakeld.
Ben Gosman (Free Style): “Free Style houdt zich bezig met de communicatie, sales en uitvoering van de VIP-arrangementen. De hospitality pakketten worden (in overleg met de klanten van de RAI) in principe voor alle beurzen, evenementen en theatervoorstellingen aangeboden en gelden voor groepen vanaf tien personen."
 
Bron: RAI/HighProfile
 

Plaats op:
Datum: 18 april 2007
Gerelateerde artikelen  
17-02-2016 Nieuws 7 trends in vergaderarrangementen voor 2016
14-05-2013 Nieuws Tax Free bestedingen blijven stijgen: Amsterdam aantrekkelijk voor buitenlanders …
16-05-2018 Nieuws Accommodatienieuws - mei 2018 (2)
24-09-2007 Nieuws Nieuw CitizenM Hotelconcept genomineerd voor internationale hospitality award …
17-10-2017 Nieuws Regardz Hospitality Group B.V. start nieuwe onderneming in hospitality consulting: …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.