Nieuws  
 

Vol trots presenteert het Maastricht Congres Bureau (MCB) de nieuwe brochure Meet Maastricht & Surroundings. De brochure is bestemd voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en dient om hen ervan te overtuigen deze bijeenkomsten in Maastricht en regio te laten plaatsvinden. Het gaat met name om congressen, vergaderingen en incentives.

 

‘Op nationale en internationale beurzen, tijdens bedrijfsbezoeken, en op andere momenten waarbij we in contact komen met organisatoren van zakelijke bijeenkomsten zullen wij de brochure aan mogelijke klanten aanbieden. Een ideale manier om Maastricht en regio onder de aandacht te brengen,’ aldus Marcel Knols, directeur van het MCB.

 

Juist nu er ook op zakelijk gebied weer nieuwe kansen ontstaan door aansluiting van Maastricht op het traject van de Hoge Snelheidstrein richting België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië, zal dit krachtig communicatiemiddel een geschikt hulpmiddel zijn. Naast persoonlijk contact en de website van het MCB, www.maastrichtcongresbureau.nl,  biedt de brochure goede mogelijkheden op deze kansen in te spelen.

 

De brochure is opgesteld in de Engelse taal, vanwege het internationale karakter van de werkzaamheden van het MCB. Het is een stijlvolle, kleurrijke uitgave geworden, met veel fotomateriaal. ‘Want,’ zo zegt Knols, ‘foto’s zeggen meer over de kwaliteiten van Maastricht en regio dan je met woorden kunt omschrijven’.

 

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten naar de regio te halen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38. Ook indien u een gedrukt exemplaar van de brochure wilt ontvangen, kunt u contact opnemen via dit telefoonnummer.

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2006
Bron: Maastricht Congres Bureau
Gerelateerde artikelen  
09-01-2007 Nieuws MPI NL Conference biedt keur aan sprekers
28-12-2006 Nieuws Nieuwe congres- en vergaderclassificatie
06-07-2006 Nieuws MCCM Meeting Management van start als PCO
09-01-2007 Nieuws ‘GASTOLOGIE: gastbeleving als strategie’
05-02-2007 Nieuws Goede doelen zoeken evenementorganisatoren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,56 seconden.