Nieuws  
 

ACS AV Company is vandaag wederom aangewezen als preferred supplier voor audiovisuele faciliteiten voor Amsterdam RAI. Hieraan ging een uitgebreide procedure vooraf waarin het aanbod van ACS uitgebreid door de RAI is getoetst.
Op het Amsterdamse hoofdkantoor van ACS werden vrijdag 13 april de contracten tussen ACS en RAI getekend door Hans Bakker en Luc Beyer (resp. directievoorzitter en directeur RAI) en Jessica Ylstra (directeur ACS). Na afloop werd de hernieuwde samenwerking gevierd met een sprankelend glas champagne.
ACS is ooit voortgekomen uit de RAI en ook in de voorgaande jaren was ACS de belangrijkste leverancier van audiovisuele faciliteiten. Toch is het volgens RAI-directievoorzitter Hans Bakker zeker niet vanzelfsprekend dat ACS als preferred supplier voor de audiovisuele faciliteiten is aangewezen. Hans Bakker: "ACS heeft dit op eigen kracht gedaan en niet vanwege de historische band die we hebben. Voor RAI zijn de audiovisuele faciliteiten een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening en daar zijn we dus zeer kritisch op. Doorslaggevend in onze keuze was het feit dat de werkwijze van ACS het beste aansluit bij onze missie, waarin de nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de evenementen die bij ons in huis plaatsvinden. De mensen die bij ACS werken zijn stuk voor stuk ervaren professionals waarin we veel vertrouwen hebben. ACS heeft bovendien veel ervaring met het bouwen van tijdelijke congresfaciliteiten in de hallen van congrescentra."
"Deze expertise is heel uniek", vult ACS-directeur Jessica Ylstra aan. "We reizen met onze mensen en middelen de hele wereld door: Barcelona, Milaan, Wenen en volgend jaar ook China en wellicht Argentinië. Nederland is onze belangrijkste markt en Amsterdam RAI de grootste klant, dus we zijn bijzonder blij met deze overeenkomst."

Plaats op:
Datum: 19 april 2007
Bron: ACS audiovisual solutions
Gerelateerde artikelen  
01-09-2010 Nieuws ACS Golden Sponsor van MPI Nederland
06-09-2018 Nieuws Grootste cardiologiecongres tekent meerjarige overeenkomst met ACS
02-02-2010 Nieuws Amsterdam RAI mag als eerste zelf toestemming verlenen voor evenementen
23-11-2012 Nieuws ACS en MPI Nederland verlengen sponsorcontract
20-11-2018 Nieuws De European Society for Medical Oncology (ESMO) sluit meerjarige overeenkomst …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.