Nieuws  

Met RAI Live! introduceert Amsterdam RAI als eerste in de internationale beurzen-, congres-  en evenementenwereld een integraal narrowcastingconcept. Via 700 breedbeeld lcd-schermen in het hele RAI-complex biedt RAI Live! dynamische informatie op maat. RAI Live! is wereldwijd het eerste voorbeeld waarbij bewegwijzering, inhoudelijke en commerciële content wordt gecombineerd. Een unieke, interactieve manier voor organisatoren en exposanten om alle bezoekers te bereiken.
Bewegwijzering is een van de componenten van RAI Live. De complete bewegwijzering van het gebouw én de specifieke bewegwijzering van de evenementen zijn zichtbaar. Bij brand of andere rampen wordt meteen overgeschakeld naar de evacuatie-bewegwijzering. Met de bewegwijzering kan ook worden ingespeeld op 'waar bezoekers zich bevinden'. Als het druk is op 'plek a' en rustig op 'plek b', kan daar via de bewegwijzering op worden ingespeeld.
De schermen worden verder ingezet om inhoudelijke berichten en beelden te communiceren naar de bezoekers, waarmee een extra dimensie aan bijeenkomst of evenement toegevoegd kan worden.
Bovendien is RAI Live! voor organisatoren bij uitstek interessant om extra inkomsten te genereren. RAI Live! zorgt voor de juiste content, voor de juiste doelgroep, op het juiste moment en op de juiste plaats.  Zo kunnen bijvoorbeeld standhouders, maar ook adverteerders die zelf niet op de beurs aanwezig zijn, profiteren van het netwerk. Standhouders hebben een extra middel in handen om bezoekers naar hun stand te trekken.

Plaats op:
Datum: 14 april 2007
Gerelateerde artikelen  
06-08-2007 Nieuws Succesvol beursseizoen voor Amsterdam RAI
26-02-2008 Nieuws Narrowcasting - Van doelgroepirritatie naar doelgroepinteractie
01-08-2019 Nieuws The Next Event 2019: het grootste kennisfestival over eventmarketing en live …
11-01-2018 Nieuws RAI onderzoek: de impact van een vakevenement vergroot je met 5 succesfactoren …
01-03-2012 Nieuws EvenementContact 2012: volop beleving, inspiratie en hybride elementen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.