Nieuws  
 

In de opvallende zilveren toren aan het stationsplein, nagenoeg náást het centraal station, situeert Regardz Meeting Centers 11 meeting rooms en een restaurant.

De meeting rooms beschikken over moderne apparatuur en airconditioning en bieden bovendien een overweldigend uitzicht over de stad Amsterdam. Op de bovenste etage wordt het restaurant met eigen keuken, voor deelnemers van bijeenkomsten gesitueerd. Het restaurant, dat net als de meeting rooms een spectaculair uitzicht biedt, zal ook beschikbaar zijn voor zakelijke en feestelijke evenementen.

De nieuwste aanwinst van Regardz Meeting Centers opent haar deuren in september 2006.

´De keuze voor de locatie Amsterdam Centrum is gebaseerd op recent marktonderzoek onder bestaande en potentiële boekers. Met het openen van een Regardz Meeting Center in Amsterdam Centrum geven wij invulling aan de daaruit gebleken behoefte aan een hoogwaardig, goed bereikbaar meeting center, met een constante kwaliteit in het centrum van de hoofdstad´, aldus Job Heilijgers, algemeen directeur Regardz Hospitality Group.

Onderscheidend

Regardz Meeting Centers, specialist in de markt van bijeenkomsten, voert een onderscheidend bedrijfsconcept. Of het nu een training, vergadering, evenement of een groot congres is, Regardz biedt, op basis van jarenlange ervaring, precies wat nodig is om het beste uit bijeenkomsten te halen.

Regardz Hospitality Group, waar Regardz Meeting Centers onderdeel van is, exploiteert 11 bedrijven, waarvan 5 hotels in Amersfoort, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Zaltbommel en 6 Regardz Meeting Centers, gesitueerd in Amersfoort, Amsterdam Zuid-Oost, Arnhem, Utrecht, Zwolle en vanaf september dus ook in Amsterdam Centrum. (bron: www.acco.nl )

Plaats op:
Datum: 28 december 2006
Gerelateerde artikelen  
28-12-2006 Nieuws Het historische Victoria Hotel Amsterdam heeft een nieuwe naam gekregen
28-12-2006 Nieuws Eventpartners wordt vaste partner in eventcommunicatie voor Hart van Holland …
05-02-2007 Nieuws Goede doelen zoeken evenementorganisatoren
01-02-2007 Nieuws Ziekenhuis voor één dag Hilton Hotel
28-12-2006 Nieuws Kapellerput Conferentiehotel vernieuwt 16 hotelkamers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,73 seconden.