Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Hotelketen Golden Tulip heeft het Golden Tulip Resort Noordsee en het Golden Tulip Zevenbergen uitgeroepen tot “Hotels van het Jaar 2007”. De Nederlandse hotels krijgen de onderscheiding op basis van het gasttevredenheidsonderzoek, de resultaten van de franchise samenwerking tussen het betreffende hotel en Golden Tulip, het jaarlijkse kwaliteitsonderzoek en de Brand Performance Impact van ieder hotel.

Gebaseerd op de resultaten van het jaarlijkse kwaliteitsonderzoek, uitgevoerd door een onafhankelijke partij als de ANWB en het hoogste Brand Performance Impact-percentage, heeft elk Golden Tulip Hotel, Inn of Resort de mogelijkheid om hotel van het jaar te worden.

Het kwaliteitsonderzoek bestaat uit een mystery guest bezoek, waarbij ieder hotel beoordeelt wordt op service, “branding”, hygiëne en enkele andere zaken. De Brand Performance Impact is een percentage dat door Golden Tulip wordt gebruikt om de impact van de franchise op de kameromzet van het hotel te bepalen.

Bron: Zakenreisnieuws

Plaats op:
Datum: 25 maart 2007
Gerelateerde artikelen  
14-08-2009 Nieuws Starwood Capital haalt hoofdkantoor Golden Tulip weer naar Nederland
14-08-2008 Nieuws Golden Tulip wil groeien naar 1.000 hotels
12-06-2009 Nieuws Starwood Capital Group lijkt winnaar te worden in overnamestrijd Golden Tulip …
02-03-2008 Nieuws Hoofdkantoor Golden Tulip naar Lausanne
08-01-2009 Nieuws Hampshire, Golden Tulip, Novotel en Aristo belangrijkste vergaderpartners UWV …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.