Laatste nieuws
 
 
  In the spotlight  

Opnieuw vindt er in Den Haag een wereldevenement plaats. Na de Nuclear Security Summit en de Global Conference on Cyberspace maakt Den Haag zich op voor de tweede editie van het World Healthcare Forum. Op 22, 23 en 24 november komen internationale medici, professoren, maatschappelijke organisaties, farmaceutische bedrijven en young professionals naar het World Forum om uitdagingen en kansen vast te stellen voor de wereldwijde gezondheidszorg.

De afgelopen decennia hebben veel positieve zorgontwikkelingen plaatsgevonden. De gemiddelde levensverwachting is toegenomen, nieuwe technologieën bieden verassende uitkomsten en ziekten kunnen steeds beter worden aangepakt. Maar volgens de experts zijn we er nog niet. Anno 2015 zijn de verbetering in de zorg nog steeds oneerlijk verdeeld, de zorgkosten wereldwijd sterk gestegen en infectiezieken als ebola zijn nog niet verbannen. World Healthcare Forum is erop gericht om gezondheidszorg voor iedereen te verbeteren door alle betrokken partijen samen te laten komen.

Na het succes van de eerste editie zijn de verwachtingen voor komende editie hooggespannen. Meer dan vierhonderd participanten worden verwacht en grote namen staan als sprekers op het programma, zoals Victor Dzau (President American Institute of Medicine), Srinath Reddy (Directeur Generaal Public Health India) en Robert Brook (voormalig vice president Rand Corporation). Sprekers zullen de centrale thema’s toegankelijkheid, ziektepreventie, kwaliteit, zorginnovatie en duurzaamheid ter discussie stellen. Ook is de aanwezigheid van diverse vertegenwoordigers van onder andere de Wereldbank, de WHO en het ministerie van Volksgezondheid zijn bevestigd.

Plaats op:
Datum: 30 september 2015
Gerelateerde artikelen  
15-11-2016 Nieuws Defensie organiseert groot internationaal congres in World Forum
15-11-2016 In the spotlight Defensie organiseert groot inernationaal congres in World Forum
22-02-2013 Nieuws Internationaal topcongres naar Den Haag: The World Justice Forum
21-01-2013 Nieuws Internationaal topcongres naar Den Haag: The World Justice Forum
01-02-2013 Nieuws Internationale strategie World Forum werpt zijn vruchten af
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,26 seconden.