Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
4 apr 2019
 

Op 4 april a.s. wordt tijdens Global Meetings Industry Day (GMID)  wereldwijd het bestaan van de MICE branche gevierd en de impact die business meetings, congressen, events, beurzen en incentives hebben.

MPI Nederland organiseert tijdens deze dag een bijeenkomst over Artificial Intelligence dat de meeting industry verovert. Welke toepassingen mogen we verwachten?

De ontwikkelingen op het gebied van robotisering denderen vooruit en ook de meeting industrie ontkomt er niet aan. Laat nationale held en tech ondernemer Jim Stolze je bijpraten over alles wat je moet weten over AI. Leer welke baanbrekende toepassing er nu al actief is binnen onze branche en ervaar als eerste een sneak preview van de nieuwste show van Boom Chicago, over jawel: AI.

Jim Stolze is tech-ondernemer en staat bekend als innovatie deskundige door zijn werk voor RTLZ en Singularity University. Jim heeft in 2009 TEDx naar Amsterdam gehaald. Hij is de oprichter van Aigency, een platform waarmee hij Nederlandse startups op het gebied van artificial intelligence koppelt aan multinationals.

Jim inspireert ons met zijn visie op de toekomst. Digitalisering en de impact daarvan op business modellen, organisaties en de maatschappij staan daarbij centraal.

Artificial Intelligence, hype of realiteit?

Jim legt ons uit waarom er plotseling zoveel belangstelling is voor kunstmatige intelligentie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden wat er al mogelijk is en hoe organisaties er zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Mark Struik, Commercieel Directeur bij Postillion Hotels, is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Michiel, the Next Gen Employee. Hij neemt ons mee in deze A.I. ontwikkeling die van grote invloed is op de organisatie en op de Customer Journey van de Rooms- en MICE-gasten bij Postillion Hotels.

Comedygezelschap Boom Chicago maakt al meer dan 25 jaar hun publiek aan het lachen met actuele, interactieve voorstellingen. Halverwege april gaat hun nieuwe show over artifical intelligence in premiere getiteld The Future is Here and it is Slightly Annoying en speciaal voor MPI verzorgt Boom Chicago een sneak peak.

Nu kunstmatige intelligentie, 3D-printen, blockchain en big data onderdeel zijn van ons dagelijks taalgebruik is de vraag of onze toekomst er daarmee rooskleuriger uit zal gaan zien of dat onze robot-overlords ons gaan vervangen thuis en op ons werk?
Aanmelden

Nieuwkomerssessie (voor als je meer over MPI te weten wilt komen)
13.00 - 13.30 Nieuwkomersessie

Programma:
13.15 - 13.45 Ontvangst + registratie
13.45 - 14.00: Opening
14.00 - 14.45 Mark Struik - Next Gen AI Employee Michiel
14.45 - 15.15 Next Gen Netwerkveiling. Help 5 studenten aan een stage
15.15 - 16.00 Networking experience - pauze
16.00 - 17.00 Jim Stolze - Artificial Intelligence, hype of realiteit?
17.00 - 17.45 Afsluiting met oa. Boom Chicago - The Future is here ..... and it's slightly annoying
17.45 - 18.45 Networking experience - borrel

Locatie:

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Aanmelden

 

 

   
Datum: 4 april 2019
Gerelateerde artikelen  
09-04-2019 Agenda CLC-VECTA: Customer Journey Mapping (9 april 2019, Nijkerk)
11-04-2019 Agenda MPI Academy: Strategische Acquisitie van Internationale Congressen (11 april …
25-03-2019 Agenda Locatietour hartje voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten (25 maart, …

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,2 seconden.