Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
25 okt 2018
 

EVENTS ‘N DESIGN
Op donderdag 25 oktober organiseert VisitBrabant Convention Bureau een fieldtrip voor event- en meetingplanners, met als thema EVENTS ’N DESIGN.

Bereikbaarheid, samenwerken, veelzijdigheid zijn slechts een paar steekwoorden die Brabant typeren. Beter nog is het om het zelf te komen ervaren met onder meer de Dutch Design Week als decor.

Uiteraard nemen we u mee naar een paar mooie plekken voor zakelijke evenementen. Maar het Brabantse aanbod is te groot om in 1 dag te laten zien. Bovendien biedt deze dag meer dan alleen locatiebezoek. Neemt niet weg dat we dit samenzijn graag benutten om uw wensen ten aanzien van uw meetings in kaart te brengen om daar op een later tijdstip vervolg aan te geven.

Bent u een meetingplanner of management assistent die met regelmaat MICE bijeenkomsten organiseert meld je dan aan voor deze unieke dag.
Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben en we de kwaliteit van de groep willen bewaken stellen we u naar aanleiding van uw aanmelding een paar vragen alvorens we de inschrijving definitief kunnen maken. Het volledige programma volgt als de samenstelling van de groep compleet is.

Uiteraard is deelname aan deze trip gratis en het zal u aan niets ontbreken. Wel rekenen we bij ‘no show’ een ‘cancellation fee’ van € 100,-. Hopende op jullie begrip hiervoor. Klik hier voor de vragen.

   
Datum: 25 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
29-10-2018 Agenda 'Expeditie Apeldoorn' voor meeting en eventplanners (29 oktober 2018, Apeldoorn) …
07-11-2018 Agenda Tweedaagse training Conference Management: Hoe succesvol is uw congres? (7 …

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,09 seconden.