Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
27 sep 2018
 

Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR)

Nog altijd zijn congressen en events voor farma en medici de grootste groep in de MICE industrie. Daarom hebben velen van ons te maken met de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). Toch kennen maar weinig professionals alle ins en outs en zijn de bijeenkomsten in de meeste gevallen nog niet volledig compliant.

Meeting Professionals International (MPI), vakvereniging voor event professionals, heeft in het verleden al 2 druk bezochte events over dit onderwerp georganiseerd. Nu worden deze opgevolgd met een volle trainingsdag met 3Sixty Healthcare Sector Consultants uit de UK die in de hele wereld een breed aanbod aan trainingsprogramma’s biedt.

Speciaal voor MPI Nederland heeft 3Sixty consultants een training ontwikkeld voor alle “bloedgroepen” die te maken hebben met de CGR. Of je nu organiseert als planner of faciliteert als locatie of toeleverancier, de training gaat gegarandeerd de diepte in op jouw specifieke rol binnen de organisatie van congressen en events. Het doel van deze training is om je de benodigde vaardigheden te leren. Vaardigheden die je helpen de juiste afwegingen te maken in de stappen van het planningsproces van jouw events. Uiteraard wanneer die events onder toetsing van het CGR staan.

De training vindt plaats op donderdag 27 september in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Aanmelden kan via deze link.

   
Datum: 27 september 2018
Gerelateerde artikelen  
08-10-2018 Agenda Locatietour Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten (8 …
29-10-2018 Agenda 'Expeditie Apeldoorn' voor meeting en eventplanners (29 oktober 2018, Apeldoorn) …

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,09 seconden.