Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
29 okt 2018
 

Op 29 oktober houdt Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve Expeditie voor meeting- en eventplanners. Het doel van deze dag is om de mogelijkheden van Apeldoorn als congresstad te ontdekken en inspiratie op te doen voor aankomende evenementen. De meest unieke locaties van Apeldoorn Congresstad worden bezocht en alle zintuigen zullen geprikkeld worden.

Doel

Convention Bureau Gelderland organiseert Expeditie Apeldoorn vanuit haar rol als kennisinstituut voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen door Apeldoorn als congresstad. In de grote ‘Expeditie Apeldoorn-challenge’ gaan de deelnemers op pad in een Oldtimer mini, worden er puzzels opgelost en laten de partners van Apeldoorn Congresstad hun pareltjes zien. Expeditie Apeldoorn is niet alleen interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten.

Programma

Het programma start met een gezamenlijke brunch in Theater & Congres Orpheus. Na een kort welkom en een kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, wordt de grote Expeditie Apeldoorn-challenge uitgelegd. De deelnemers worden uitgedaagd en zullen in groepen Apeldoorn als congresstad op een ludieke wijze te ontdekken. Na de challenge staat een heerlijke lunch op het menu waarbij de mogelijkheid is om te netwerken. Tevens kunnen de deelnemers de locaties van Apeldoorn congresstad nog beter leren kennen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van ‘speeddate sessies’ met de vertegenwoordigers van de locaties. Tijdens de geplande borrel worden de prijswinnaars van de challenge bekend gemaakt. De winnaars zullen een leuke prijs in ontvangst nemen. Als afsluiter kunnen de aanwezigen een persoonlijke goodiebag samen te stellen van een goodiebuffet om vervolgens weer in stijl terug te reizen naar Theather & Congres Orpheus.

Datum: 29 oktober 2018

Locatie: Apeldoorn

Aanmelden: via deze link 

   
Datum: 29 oktober 2018
Gerelateerde artikelen  
08-10-2018 Agenda Locatietour Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten (8 …
05-10-2018 Agenda Congresregio Twente organiseert tweede Site Visit (Twente, 5 oktober 2018)
27-09-2018 Agenda MPI Academy: compliance voor meetings & events binnen de gezondheidssector …
09-10-2018 Agenda MKB Ondernemerscongres: het oplaadpunt voor ondernemers (1 november 2018, Rotterdam) …

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,09 seconden.