Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
26 mrt 2018
 

Tijdens de Locatietour op maandag 26 maart ontdekken meeting- en eventplanners bijzondere eventlocaties in het centrum van Utrecht. Het is de 5e editie die ook dit weer vol verrassingen zit.

Inspirerende tour

De tour start en eindigt in bioscoop Kinepolis, vlakbij het station van Utrecht. Vanaf daar bezoekt de groep 7 uiteenlopende en zelfs enkele onontdekte stadsparels. Linda Kerkhoven, van adviesbureau Linda op Locatie vertelt: “Ik vind het belangrijk om mensen te verrassen en te inspireren. Ook tijdens deze tour verwacht ik dat we de deelnemers flink zullen verrassen. Qua locatie, route én programma. Zelfs als ze bijvoorbeeld denken de locatie te kennen, lichten wij net weer iets uit wat ze nog niet weten over de locatie.” Net als voorgaande edities organiseert het Utrecht Convention Bureau (UCB) de Locatietour in samenwerking met Linda op Locatie.

Wandelend van A naar B

De vorige tour is al fietsend afgelegd en dat smaakte naar meer. “Beweging doet echt wat met je, je wordt er gewoon vrolijker van en dat merkten we ook aan de bezoekers” vertelt Monique André de la Porte. Daarom komen de deelnemers ook tijdens deze tour in beweging, zodat ze energiek blijven en hun hoofd even leeg kunnen maken. Dit keer doen ze dat al wandelend. De organisatie laat hiermee ook zien dat de locaties erg goed bereikbaar zijn voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen.

De Locatietour

De Locatietour is een soort van ‘open locatie dag’, speciaal voor event- en meetingplanners. We begrijpen dat het niet altijd praktisch is voor een locatie om locatiebezoeken tussen de bedrijven door te doen. Daarom vinden we dat een locatietour uitkomst biedt voor zowel de aanbieder als de opdrachtgever, zoals secretaresses, meeting planners en andere event professionals. Zij kunnen in 1 dag meerdere locaties bekijken in een bepaalde omgeving.

De locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl

Voor verdere informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met:
Linda Kerkhoven, Linda op Locatie, Locatietour telefoon 06 38 19 68 55, mail: info@lindaoplocatie.nl
Monique André de la Porte, Utrecht Convention Bureau, 030 236 0035, mail: m.andredelaporte@utrechtmarketing.nl

   
Datum: 26 maart 2018
Gerelateerde artikelen  
27-03-2018 Agenda 4e GCB Symposium (27 maart 2018, Groningen)
03-04-2018 Agenda The Next Event (3 april 2018, Rotterdam)

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,12 seconden.