Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
26 okt 2017
 

Op 26 oktober 2017 vindt in de RAI Amsterdam, Experience 2017 plaats. Een kennis evenement met als thema: 'Haal meer uit je events'.

Organisator Lost Exhibitors plant alvast enkele toonaangevende keynotes op het gebeid van experience marketing. Je mag dus boeiende presentaties en discussies verwachten. De doelgroep van het evenement is sales-, marketing-, data- en eventmanagers.

"Beurzen, evenementen en congressen worden vaak door bedrijven ad-hoc ingezet, zonder dat voldoende of niet bekend is wat het uiteindelijke rendement is. Dit is vaak zonde van de investering en eigenlijk onnodig, mits de juiste kanalen geïntegreerd worden ingezet. Tijdens het kennis- en inspiratie event Experience 2017, wordt voor de deelnemers in één middag inzichtelijk hoe zij met behulp van het nieuwe BOEC marketingmix- en salesmodel meer omzetgroei, met experience marketing kunnen realiseren", vertelt Mike Stern.

"Met een optimale intergratie van Business Intelligence , Online- en Virtuele Marketing, Experience Marketing en met als doel Conversie, ontdekken deelnemers hoe zij meer uit hun beurzen, congressen en events halen."

Zes toonaangevende sprekers van diverse (inter-)nationale bedrijven, waaronder Red Bull, Capgemini, Triple, Selecta en ExpoSalesMasters belichten vanuit hun expertisegebied de trends en toekomstontwikkelingen binnen de beurzen- en eventbranche.

"Leden van o.a. SMA en NCD, NIMA, Genootschap Van Eventmanagers en verschillende andere brancheorganisaties en partners krijgen korting. Het event wordt vanuit het NIMA met 4 PE punten geaccrediteerd. De deelnemers ontvangen tijdens het event een like-minded APP, waarmee zij niet alleen kunnen netwerken, maar ook direct het BOEC marketingmix- en salesmodel in de praktijk kunnen toepassen."

www.experience2017.nl

   
Datum: 26 oktober 2017
Gerelateerde artikelen  
30-10-2017 Agenda Exclusieve Masterclass: Strategische Acceleratie (30 oktober 2017, Vinkeveen) …

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2017 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,09 seconden.